fbpx

SÅDAN SKREV LEONORA CHRISTINA SKOV SIG IND I DANSKERNES HJERTER – EN ÆRLIG, RØRENDE OG INSPIRERENDE FORTÆLLING

December 15, 2020

Varmt velkommen til forfatterinde, Leonora Christina Skov.

I dagens episode bliver du inviteret med i en samtale med forfatterinde, Leonora Christina Skov, i smukke rammer på Kaffesalonen ved søerne i København. ´Fransk og low key´, som Leonora beskrev det, og jeg giver hende ret.

Leonora er en af mine største inspirationskilder og en kvinde, jeg har umanerlig meget respekt for. Hun er særligt kendt for bestselleren, Den, der lever stille, som foruden vand De Gyldne Laurbær. Den, der lever stille tog DK med storm og er et kæmpe bevis på, hvilken indflydelse historiefortælling har. Mennesker bliver ganske enkelt bragt tættere sammen, når vi finder modet til at fortælle vores historier – og Den, der lever stille er ingen undtagelse.

Leonora slår sommetider sine folder i Mads & Monopolet på P4, på store danske scener og hun er snart at finde til foredrag og i boghandlere landet over.

Det er december – en måned der indtil nu har haft travlt med at male landskabet gråt og tilsat regn – og derfor lander dagens episode på et tørt sted og lyser din dag op og får dig til at glemme det triste julevejr.

Personligt synes jeg, at episoden er for kort – og det kan måske undre dig, eftersom den varer 2 timer. Men jeg er sikker på, at du giver mig ret efterhånden, som du bevæger dig ind i det rum, hvor Leonora og jeg mildest talt vender verdenssituationen.

Vi taler om Leonoras vej ind i forfatterskabet. Og så bliver du taget med på en rejse fra Leonoras barndom i Helsinge til sit voksenliv i København.

Vi snakker om at slå igennem og ikke at slå igennem, at få succes og ikke at have succes, om at sammenligne sig med andre (what a bitch!), om at springe ud som homo, om dreamkillere – altså hvordan andres forventninger slukker drømme, om at finde sin egen stemme, myten om synlighed på SoMe OG min personlige kæphest: myten om den korte og nemme vej til succes aka det jeg kalder “Contentfælden”.

Og så taler vi naturligvis om Leonoras seneste bog, Den Der Lever Stille og hendes kommende, som også er efterfølgeren: Hvis vi ikke taler om det. Det er en fantastisk ærlig, rørende og varm samtale med Leonora, som i den grad understreger historiefortællingens største superpower: At bringe mennesker tættere sammen.

Okay, let’s get to it… Rigtig god fornøjelse!

I dagens episode får du svarene på:

  • Hvordan du kan finde meningen i det meningsløse.
  • Hvad du skal gøre, når du kommer til at sammenligne dig med andre.
  • Hvordan du connecter med dit publikum gennem historiefortælling.
  • Hvordan du forhandler en kontrakt.
  • Hvorfor din egen stemme har betydning – og hvordan du finder den.
  • Hvorfor frygt ikke bør styre din kreativitet.

Hold fast på hat og briller, der er fart på, og udsigten er helt fantastisk!

Rigtig god fornøjelse!

 

TAKE-AWAYS

 

🔥 Find et sted i dig selv, hvor du kan blive ved med det du laver, selvom du ikke får nogen anerkendelse for det.

🔥 Hvis du falder i sammenligningsfælden, så unfollow og fokuser på dit eget – det er svært, det er en øvelse, men det virker.

🔥 Hvis du vil have en helgenkåring, så opfør dig ordentligt – så kommer den af sig selv.

🔥 Når du fortæller historier, som andre kan spejle sig i, connecter I instantly.

🔥 Når du har en kontrakt, så sørg for at forhandle samtlige punkter – alt, hvad der står i kontrakten er til forhandling.

🔥 Når du vil finde din egen stemme – din egen tone of voice – så skriv til dig selv hver dag.

🔥 En succes kommer af mange aktiviteter, der tilsammen skaber succesen

🔥 Du behøver ikke at være synlig på de sociale medier konstant – folk husker dig, hvis du gør indtryk med dit indhold, dine historier, det du laver og det, du hjælper med. Du bliver ikke glemt.

 🔥 Overvej om du nyder at drømme om drømmen, eller om du rent faktisk at villig til at gøre, hvad der skal til.

🔥 Der findes ingen quick fixes.

🔥 Empati er vild, når den bliver udfoldet.

🔥 Meget af det, der står i vejen for os selv, er indeni os selv.

🔥 Frygt mindre, skab mere.

LINKS

Følg Leonora på Instagram: https://www.instagram.com/leonorachristinaskov/

Abonnér på Apple Podcast og følg os på Instagram. Hvis du har nogle generelle spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til mig på nina@messyminds.dk