fbpx

Hejsa!

JEG ER NINA.

 

Storytelling-nørd, historiefortæller, podcaster, people watcher,
kreativ iværksætter, kaffedrikker (med mælk), globetrotter, dagdrømmer
og min nyeste dille er essentielle olier. Hummmm.

 

Jeg har ikke et one true calling. Jeg har many true callings.
Til gengæld har jeg brugt min historie til at skabe en indflydelsesrig business,
der ikke bare gør plads til dele af mig, men hele mig.

 

Og jeg kan hjælpe dig med det gøre det samme.

Jeg er stolt over, at min stemme, historie og betragtninger på livet har skabt et fællesskab, der berører tusindvis af kreative og passionerede mennesker med messy minds og noget på hjerte.

Jeg hjælper dig, der har et personligt brand, noget at sælge og noget på hjerte med at skabe indflydelse, connecte med dit publikum, starte bevægelser og gøre en reel forskel for mennesker, dig selv og verden… Ved at bruge den mest powerfulde ressource, du ejer: Din historie.

Gennem podcasten, Messy Minds Show, og samtaler med passionerede, kreative og succesfulde iværksættere, kunstnere og eksperter, får jeg mennesker som dig til at drømme stort og opfylde dem med konkrete initiativer, der får dit hjerte til at gå pop-pop!

LANG HISTORIE KORT…

Så længe jeg kan huske, har jeg cruiset rundt mellem alverdens jobs, interesser og halve projekter i samme fart, som din fætter cruiser rundt i sin BMW.

Men ét emne, jeg altid har været nysgerrig på, er relationer og menneskers adfærd. Jeg ville vide præcis, hvad der trigger os i mødet med hinanden.

Hvorfor er nogle mennesker populære, mens andre kæmper for at blive set og hørt?  Og hvordan kan vi skabe forbindelser og relationer til hinanden, der får Romeo og Julies kærlighedsforhold til at ligne et middelmådigt venskab?

Men jeg var også interesseret i et hav af andre usammenhængende ting: at skrive, musik, rejse, psykologi, filosofi, iværksætteri, filmproduktion, håndbold og politik – bare for at nævne nogle få.

LAD BULLSHIT-O-METRET STIG’ I HELE DK…

Ligeså hot Nik & Jay var i 00’erne, ligeså misforstået var jeg af mennesker med en brolagt plan for livet. I deres øjne, var jeg forvirret, rodløs og utilregnelig. Så jeg stoppede med at lytte til mig selv, fordi jeg var bange for at være anderledes. Jeg satte mine usammenhængende interesser i skammekrogen og skabte i stedet et liv, der passede til samfundets kasser og andres forventninger. Jeg fik et 8-16 job i en corporate virksomhed 😴, tog en lederuddannelse, og undgik Nutella.

Men jeg græd som spanket over at føle mig malplaceret, og begrebet “sunday blues” var fast inventar i mit følelsesregister. Hverken Ben & Jerry’s Cookie Dough eller Grey’s Anatomy kunne fortrænge den udefinerbare følelse af tomhed og længsel, der levede indeni mig:

Følelsen af at vide, at jeg havde noget på hjerte. Noget som andre mennesker ville få glæde af. Men jeg vidste ikke hvad. Og jeg vidste heller ikke, hvordan jeg skulle få det ud i den fysiske verden.

Jeg lod mig styre af en usand overbevisning, som tog mig hårdt bagfra med en hækkesaks (av min booty!):

JEG ER IKKE KREATIV

I mit hoved var kreativitet forbeholdt kunstnere. Så fordi jeg hverken kunne male åkander eller forvandle mine følelser til en Mozart-symfoni, fratog jeg ubevidst mig selv retten til at finde min kreativitet og jagte mine vildeste drømme.

I én af mine desperate google-søgninger med ordlyden: “Why is my mind so complicated and full of paradoxes?” dukkede en artikel op med overskriften: “A Messy Mind Is Good For Creativity”, skrevet af en amerikansk psykolog og forsker i kreativitet.

Og på et enkelt klik fandt jeg hjem. Jeg mener; hvis nogen havde et messy mind, var det sgu da mig!

Det gik op for mig, at min noget usædvanlige kombination af interesser og kompetencer hverken gjorde mig rodløs, rastløs eller utilregnelig, men derimod kreativ, eksperimenterende og nysgerrig. Jeg fandt ud af, at jeg var god til at tage det bedste fra mange verdener og skabe nye og udforskende universer.

Fra den dag gravede jeg dybt efter en stor portion mod, der kunne holde de værste fordomme fra venner, bekendte og ukendte på afstand, for at opfylde min drøm om at skabe det, der i dag hedder Messy Minds… Og hækkesaksen har aldrig nærmet sig min booty igen.

THIS IS IT

VELKOMMEN TIL MESSY MINDS

Messy Minds er et oprør mod samfundets kasser.
En social bevægelse, der bruger historiefortælling, kreativitet, nysgerrighed og shitloads af mod til at hjælpe dig med at skabe den business og i det hele taget det liv, du drømmer om – også selvom du måske (endnu) ikke ved, hvordan sådan et liv ser ud for dig.

JEG TROR PÅ

AT DU SKAL OWNE DIN HISTORIE

Og det inkluderer dine unikke skills, dine skævheder, dine farverige idéer, din personlighed, din humor og vigtigst af alt, dit messy mind.

Vigtigst af alt, så tror jeg på, at uanset hvad dine drømme er, så opnår du dem, når du er tro mod dig selv, har modet til at være sårbar og kokosnødderne til at fortælle din historie.

.. MESSY IS SEXY!

 

Messy Minds er bygget på et fundament af kærlighed, empati og mangfoldighed. Et HEP-HEEEEY for din indflydelse i dit liv og i verden, og min forpligtigelse til at give dig de bedste forudsætninger for at rocke din business og budskaber bedre end Miley Cyrus twerker sin booty.

Jeg er din partner-in-crime, når du blæser verden omkuld med dine unikke budskaber og historier, mange interesser og kreative ninja-skills.

Hvis du har læst så langt, så tusind tak. Jeg håber, at det her er vores begyndelse på noget “You-had-me-at-hello”-awesome sammen. Og jeg vil virkelig gerne lære dig at kende. Den bedste måde, vi kan dele historier og forblive connected, er at sikre, at du bliver en Messy Mind’er. Du skal bare skrive dit navn og din e-mail.

(Jeg spam’er dig hverken med tilbud på lilla dildoer, gratis forbrug af viagrapiller eller muligheden for at vinde 1 million Pamper’s bleer.)

Tusind tak fordi du vil dedikere lidt af din dyrebare tid her hos mig. Jeg er superglad for at vi er in touch, og jeg glæder mig til rejsen, der ligger foran os.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Xoxo,
Nina

HAR DU BRUG FOR EN MERE FORMEL INTRODUKTION?

HEJ! JEG ER NINA…
Storytelling-nørd på en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og corporate virksomheder i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist tusindvis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til jer, der vil lære jer selv bedre at kende, formidle jeres budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge jeres produkter og gøre en reel forskel i jeres hjørne af verden.

BOOKING OG FORESPØRGSLER

Vil du booke en 1:1 session, en workshop, et foredrag eller har du en forespørgsel på andre ydelser? Udfyld formularen, så vender jeg tilbage asap.

15 + 8 =