fbpx

Hejsa!

JEG ER NINA.

 

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen…
I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C.
Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

Messy Minds på en mission…

… om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og organisationer i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Sådan startede det…

Året var 2016. Jeg lå i min seng og slog knytnæven ned i puden. Jeg græd vist også lidt. Jeg havde ramt det man vil kalde en mur.

En betonmur.

Nogen tid forinden, havde min leder af gode og mindre gode grunde afvist finanseringen af et modul på min lederuddannelse, Strategisk Kommunikation. Han ville dog genoverveje sin beslutning, hvis jeg gennem min performance kunne vise, at jeg virkelig ville det. Sådan VIRKELIG ville det. Et foreløbigt gennemsnit på 11,5 var ganske vist ikke nok.

Det frustrerede mig.

Jeg følte mig fastlåst i et job uden mulighed for at vise, hvad jeg var i stand til at bringe til bordet. Som om, jeg først kunne blive til noget, når andre så lyset i mig og sagde: “Nina, nu er du god nok.”

Well…

Mens jeg lå der i sengen og tævede hovedpuden, spillede The Minds Of 99 i radioen med sangen, “Stjerner På Himlen”, og for én gangs skyld lyttede jeg til teksten.

Dét øjeblik viste sig, at vende op og ned på mit liv:

“De bedøver mig med ord som fremtid
Som om, jeg’ på prøve her,
de er overjordiske
Men jeg vil ikke mer’,
altid et år mer’ før jeg k-ka’ det dér
Og jeg må det dér, og jeg, jeg har papir

La’ os være nogen,
lige nu
Ikke vent’ på nogen, men faktisk være nogen
Stjerner på himlen
Gøre noget, aldrig håb’ på noget
Men blive noget, måske skrive noget
Og så bli’ til noget, måske lave noget
Ja, være noget,
stjerner på himlen.”

“Det endte altså med at blive én af de samtaler, jeg med glæde ville have fortsat meget længere”

“Jeg kendte ikke Ninas podcast, men hendes henvendelse virkede i særklasse engageret og velformuleret, og den slags får mig altid til at slå til, hvis jeg på nogen måde har mulighed for det.

Det endte altså med at blive én af de samtaler, jeg med glæde ville have fortsat meget længere. Nina ankom super velforberedt, fyldt med gode spørgsmål og perspektiveringer til sit arbejde med at hjælpe iværksættere med deres storytelling.”

– Leonora Christina Skov, Forfatterinde

Det gik op for mig, at jeg ikke kunne sidde og vente på, at andre så lyset i mig. Jeg var nødt til at gøre noget. Være nogen. Lige nu.

Så jeg sagde mit job op.

Efter et par eksperimenterende og udforskende år, startede jeg min storytelling-virksomhed, Messy Minds, der i dag har udviklet sig til at bringe mennesker tættere sammen om din forandring, dit budskab og dit personlige brand ved at bruge den mest powerfulde ressource du har til rådighed: Din historie.

Det har sendt mig på det vildeste eventyr:

– Budt 60+ deltagere velkommen på mine onlinekurser og forløb

– Undervist 700+ iværksættere og ledere i storytelling på workshops og masterclasses

– Lanceret podcasts for organisationer som,  HK Handel, Coop og Salling Group.

– Lavet mad med TV-kokken, Den Skaldede Kok.

– Fejret Messy Minds Shows 2 år og 50 episoder i selskab med bl.a.:
Adfærdsdesigner, Morten Münster
Astronaut, Andreas Mogensen
Skuespiller, Peter Mygind
Forfatterinde, Leonora Christina Skov
Musiker, Lydmor
Billedkunstner, Nadia Plesner,
Foredragsholder, Jacob Holdt
… Og mange flere.

Messy Minds er fyldt med værdifulde samarbejder, meningsfulde samtaler og har fuld knald på storytelling, iværksætteri og mangfoldighedsprojekter.

Missionen er klar: At bringe mennesker tættere sammen.

Så kære dig, der læser med,

La’ os være nogen,
lige nu
Ikke vent’ på nogen, men faktisk være nogen
Stjerner på himlen!

Xoxo, Nina

“Jeg har fundet ind til kernen – det er mindblowing!”

“Jeg kan se en rød tråd i alt, hvad jeg foretager mig. Den største forandring er den støtte jeg har fået til at stå frem som den jeg er – med det jeg er, i et kærligt og trygt rum, hvor alt er velkomment. Det er ikke bare godt for bundlinjen; det fedeste er, at det er så freaking befriende at give slip på frygten for, hvad andre tænker om det, jeg deler.  Magiske Historier er for alle iværksættere. Du bliver ført blidt igennem en række øvelser, der dykker ned i din egen proces og gør dig i stand til at levere din virksomheds budskab direkte, klart og skarpt fra hjertet.”

– Sarah Brandt Sena

Skal vi skrive historie sammen?