fbpx

OM MESSY MINDS

Vi Oplever…

Den rigtige historie vil ændre nogens liv for altid.

Vores mission er at skabe samtaler mellem mennesker, der udfolder mennesket og løfter kulturen. I en verden, hvor vi altid er på vej videre til det næste, har den rigtige historie kapaciteten til at få os til at stoppe op, lytte og connecte. Den sætter aftryk og tilføjer nye perspektiver til os selv, vores kolleger og verden omkring os. Den rigtige historie giver os lyst til at forandre og gøre mere af det, der virker. Som samarbejdspartner vejleder vi i, hvilke historier I skal fortælle og til hvem, så vi rammer den effekt I ønsker. Vi ved, at det kan være svært at fortælle sin egen historie, hvorfor vi møder op med empati, respekt og tåmodighed. Vi guider vedkommende foran mikrofonen, så vi sikrer os, at de får en god, tryg og måske endda mindeværdig oplevelse.

Kort fortalt; vi hjælper jer med at skrive historie med jeres historie.

Er du ikke overbevist? Så klik her:

PRODUKTIONER

Vores Coop
@ Coop Danmark

Bag Facaden
@ Salling Group & HK Handel

Stemmer På Jobbet
@ Coop & HK Handel

Ledermødet
@ Coop & HK Handel

Vi Spidser Blyanten – Konstant////

Det lyder simpelt, og det er det også – for jer. Men bagved vores arbejde ligger en kompleks viden fra tusindvis af timer i undervisningslokaler, laboratorier og fly. Vi lærer kun af de bedste fra hele verden – og vi opsøger konstant den nyeste viden indenfor:

01.

Adfærd

Hvordan connecter vi med hinaden, så forandringen sker indefra?

02.

Storytelling

Vi rejser til Hollywood for at lære af de bedste storytellere indenfor film, musik & branding. Hvordan lever vi de reneste budskaber, så de bidder sig fast i folks hjerner og hjerter?

03.

Podcasting

Hvordan fortæller vi jeres historier bedst muligt? Opbygning, stuktur, pointer og budskaber. Vi er konstant optagede af, hvordan vi udnytter podcastens enorme potentiale.

“Creativity is messy. Creative people have messy minds”

– Scott Barry Kaufman

Teamet

Hey! Jeg hedder Nina Tengberg og jeg er Founder & CEO i Messy Minds. Det visuelle aftryk skaber jeg i samarbejde med Brutto Film og FFP Film og Kommunikation. Ligesom dig, har jeg også en historie. Den kan du læse lige her.

Vores mangeårige erfaring siger os, at det er i samtalen med andre mennesker, vi finder ud af, hvem vi selv er.

Hver gang vi sætter vores kunder til mikrofonen oplever vi, at vi fungerer som spejle, der reflekterer vores meninger, følelser, værdier og verdenssyn tilbage til hinandens hjerner, så vi forstår os selv bedre. Og når vi forstår, kan vi forandre.

VORES KUNDER

%

Dit afsnit går her

I Har Hvad I Skal Bruge////

I Messy Minds går vi på arbejde for at give jeres medarbejdere og kolleger en stemme og lade dem blive set for dem de er, og ikke kun det de kan. Vi oplever, at alting kan ændre sig i en sætning – en ærlig ting vi deler. Jeres medarbejdere bærer på disse sætninger, og de har kapaciteten til at sætte kulturen, diversiteten og forandringerne i et nyt kredsløb. Vi hjælper jer med at sætte lyd til sætningerne.

“Nina er en ener. Hun er skarp, ser alt det vi andre ikke ser og formår at gøre alle trygge i processen med sin empati og evne til at få alle til at føle sig set og forstået.”

Hakon Elliott Mogensen

Storyteller, Founder & CEO, Forvandlende Fortællinger

“Det endte altså med at blive én af de samtaler, jeg med glæde ville have fortsat meget længere. Nina ankom super velforberedt, fyldt med gode spørgsmål og perspektiveringer.”

Leonora Christina Skov

Forfatterinde

”Tak til Nina for et godt samarbejde, hvor vi med hendes bistand fik sat gang i formentligt en af Danmarks første virksomheds podcasts, hvor vi via medarbejdernes egne fortællinger deler hinandens historier og bliver klogere på, hvem vi er og hvorfor vi er en del af fællesskabet i Coop.”

Lotte Hjortlund Andersen

HR Direktør, Coop Danmark A/S

“Mit samarbejde med Nina og Messy Minds er utrolig behageligt og jeg får altid det jeg ønsker og mere til. Nina sætter sig ind i stoffet, vores behov og leverer varen med et smil hver gang. Tag dog ikke fejl af det søde smil; Nina siger sin mening, men altid for alles bedste, og man er ikke i tvivl om, at det kommer fra et kærligt sted.”

Finn Orup

Organiseringschef, HK Handel

“Det er altid en fornøjelse at arbejde med Nina. Hendes indlevelse og evne til at fange de gode historier og vigtige budskaber er mig en gåde. Det må være naturtalent. Ganske enkelt.”

Carsten Olsen

TV-kok, Den Skaldede Kok

“Nina var bare mega sød og dejlig at snakke med og jeg synes det blev en rigtig god podcast-episode.”

Lene Beier

TV-vært, TV2

“Messy Minds har produceret en outstanding podcast, som bakker om den mangfoldige kultur vi ønsker i Salling Group. Vores medarbejdere er høje efter deres møde med Nina og både de og Landsklubben er rykket på alle positive parametre.”

Lasse Lippert Laursen

Landsklubformand & A/S Bestyrelsesmedlem, Salling Group

“Jeg har arbejdet sammen med Nina i mange forskellige sammenhænge, det være sig både med Podcast, videoproduktion og direkte arbejde på respektive arbejdspladser i felten. Nina er altid særdelse velforberedt og meget kompetent. Samarbejdet foregår altid respektfuldt for opgaven, og gribes altid professionelt an. De faglige klubber i Coop har haft stor fornøjelse af samarbejdet igennem en årrække, og jeg glæder mig altid til nye opgaver sammen med Nina. Det er altid en sand fornøjelse at arbejde sammen Nina.”

Claus Solvig

Landsklubformand & A/S Bestyrelsesmedlem, Coop Danmark A/S

Skal vi skrive historie sammen?