fbpx

GODT NYTÅR! SÅDAN LAVER DU DET PERFEKTE NYTÅRSFORTSÆT (SOM DU RENT FAKTISK HOLDER)

December 31, 2019

Grib pen og papir! År 2020 står for døren og i dag skal du lave 2 opgaver, der måler afstanden mellem din nuværende hverdag og din drømmehverdag, så du kan bygge broen sten for sten, der kaster dig i favnen på dine mål og drømme.

Vi går alle sammen ind i 2020 med de største forvenintninger. For alle virksomheder, politiske ministerier og frivillige organisationer har 2020-strategier, der ved udgangen af 2020 har sørget for, at alle mennesker er i arbejde og ingen går sultne i seng.

Som om!

For sandheden er, at vi mennesker – uanset om det er dig, mig, topchefer i store organisationer eller om det er politiske ledere – vi mennesker er ekstremt dårlige til at lave målsætninger og rent faktisk også at indfri dem.

I denne episode laver vi et skudsikkert nytårsfortsæt, så du rent faktisk kommer tættere på din drøm.

Om du drømmer om at starte din egen virksomhed, finde din kreative passion, udvikle din eksisterende virksomhed, spille klaver, genskabe en brudt relation med en god ven eller rejse til Maldiverne; denne episode hjælper dig med at komme i mål.

Rigtig god fornøjelse!

TAKE-AWAYS

 

🔥 Dit liv bliver formet af 3 omstændigheder: 1) Det, du bliver givet 2) Det, der bliver taget fra dig og 3) Det, du selv har indflydelse på.

🔥 Hav tillid til at tingene falder på plads.

🔥 Lyt til din intuition og stol på den.

🔥 Stop op og nyd det, du allerede har opnået. Det giver dig glæde og motivation til at fortsætte.

🔥 Regel nr. 1, når du skal lave dit nytårsfortsæt: VÆR KONKRET!

🔥 Mål afstanden mellem din nuværende hverdag og din drømmehverdag og byg broen sten for sten.

 

LINKS

Tilmeld dig mit nyhedsbrev: https://messyminds.dk//e-mail/

Følg mig og Messy Minds på Instagram: https://www.instagram.com/messymindsdk/

Abonnér på Apple Podcast og følg os på Instagram. Hvis du har nogle generelle spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til mig på nina@messyminds.dk