fbpx

SÅDAN UDLEVER DU DINE DRØMME SOM IVÆRKSÆTTER OG I LIVET I DET HELE TAGET

December 10, 2019

Hvorfor lever de fleste af os kun for weekenderne? Er det fordi, vi har glemt, at vi kan leve af det, der giver os gåsehud og sommerfugle i maven?

Hvad handler podcasten MESSY MINDS SHOW om? Hvorfor hedder det her weirdo-univers overhovedet “Messy Minds”? Hvem fanden er Nina Tengberg egentlig? Hvordan starter du din egen virksomhed? Og hvorfor skal du tage dine drømme og kreativitet seriøst?

I denne aller første episode af MESSY MINDS SHOW finder du ud af, at kreativitet og iværksætteri er for alle – også dig – og at du sagtens kan skabe et liv, som du elsker at vågne op til hver dag – også selvom du måske endnu ikke ved, hvordan sådan et liv ser ud for dig (endnu).

Podcasten stikker en kæp i hverdagens hamsterhjul, og jeg giver dig nogle guldkorn og life-hacks med på vejen, så du kan begynde at sætte sejl og gøre skibet klar til den iværksætterejse, der venter på dig – ikke ude i horisonten, men lige her.

Lad os hjælpe hinanden med at udleve vores drømme.

For verden har brug for os. Og vi har brug for hinanden.

 

Abonnér på Apple Podcast og følg os på Instagram. Hvis du har nogle generelle spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til mig på nina@messyminds.dk