fbpx

KLAUDIA BRYDER TABUET: KNOCKOUT TIL ANGST OG OCD

Landsklubben Salling Group så et behov for at kaste spotlight på mangfoldigheden i Salling Group, idet de repræsenterer det danske samfund. Det kom der podcasten, Bag Facaden, ud af, hvor tillidsrepræsentanter fortæller deres historier for at vise kolleger og kunder, at vi har mere til fælles end vi tror, selvom vi på overfladen ser forskellige ud.

UDFORDRING

De fleste mennesker elsker at høre en god historie – de har bare ikke lyst til at være dén, der fortæller, og slet ikke en historie om sig selv. Mange ved ikke engang at de har en god og relevant historie at fortælle. Det var derfor altafgørende for os og Landsklubben Salling Group, at gæsterne i podcasten fik en fantastisk og tryg oplevelse med at dele deres historier.

INDSIGT

Klaudia var en af de tillidsrepræsentanter, der fandt det meningsfuldt at dele sin historie. Da jeg satte mig til mikrofonen sammen med Klaudia blev hun nervøs og vidste pludselig ikke hvad hun skulle fortælle. “Jeg er jo ikke noget særligt”. Jeg vidste, at jeg skulle skabe et ekstraordinært trygt rum for en supersej 23-årig kvinde med noget på hjerte, før hun var tilpas nok til at fortælle sin historie.

LØSNING

Jeg startede med at forsikre Klaudia om, at vi alle har en historie at fortælle, som vil ændre et andet menneskes liv. Jeg spejlede mig i Klaudias oplevelse og begyndte at small-talke som om indspilningen ikke var gået i gang – jeg havde dog meget bevidst  trykket “Record”. Det fik Klaudia til at sænke skuldrene og slappe af i vores samtale, hvilket gjorde hende tryg og rolig til at dele sit dybeste indre; kampen mod angst og OCD. En fortælling som selv jeg ikke var bekendt med.

RESULTAT

  • En podcast-episode, der er lyttet af mere end 450 mennesker indenfor den første uge
  • En magisk og sårbar fortælling om en ung kvinde, der kæmper en indre kamp – lige som alle os andre
  • Klaudias historie giver kollegerne mulighed for at føle sig mindre alene om deres egne indre kampe
  • Klaudia har fået mange hendvendelser og high-fives fra tætte og perifere kolleger med budskabet om, at hun er fucking badass
  • Klaudia og hendes kolleger er bragt tættere sammen
  • Klaudia har oplevet en stor personlig udvikling ved at fortlle sin historie
  • Signalet om at Føtex og Salling Group “ser hende” har øget Klaudias trivsel på arbejdspladsen og i sit TR-hverv

Med Andres Ord////

“Messy Minds har produceret en outstanding podcast, som bakker om den mangfoldige kultur vi ønsker i Salling Group. Vores medarbejdere er høje efter deres møde med Nina og både de og Landsklubben er rykket på alle positive parametre.”

Lasse Lippert Laursen

Landsklubformand & A/S Bestyrelsesmedlem, Salling Group A/S

“Mit samarbejde med Nina og Messy Minds er utrolig behageligt og jeg får altid det jeg ønsker og mere til. Nina sætter sig ind i stoffet, vores behov og leverer varen med et smil hver gang. Tag dog ikke fejl af det søde smil; Nina siger sin mening, men altid for alles bedste, og man er ikke i tvivl om, at det kommer fra et kærligt sted.”

Finn Orup

Organiseringschef, HK Handel