fbpx

FORVANDLENDE FORTÆLLINGER PÅ BREMEN TEATER

I 2022 faciliterede Forvandlende Fortællinger en omfattende uddannelse i storytelling og bragte dermed historiefortælling tilbage i en tid, hvor der var brug for at bringe mennesker tættere sammen. Som afslutning på uddannelsen skulle deltagerne indtage scenen på Bremen Teater og fortælle deres historier til en fyldt sal og foran 600 publikummer.

UDFORDRING

Uddannelsens deltager havde kun få uger til at finde den historie, de gerne ville fortælle på Bremen Teater, samt hvilken følelse og måske endda forandring publikum skulle sidde tilbage med efter at have hørt historien. Ingen af deltagerne havde erfaringer med storytelling, hvorfor det var grænseoverskridende at dele ud af egne oplevelser og sårbarheder.

INDSIGT

De fleste var ikke bevidste om deres egne historier, hvilke der var værd at fortælle og endnu vigtigere; hvilke der var værd for andre at høre. Vi vidste, at vi skulle bruge meget energi på at lande den rigtige historie, der havde potentialet til at arbejde og bevæge fortæller og publikum efter hensigten.

LØSNING

Hakon Elliott Mogensen, der er Founder og CEO i Forvandlende Fortællinger, nedsatte et POWER FEEDBACK PANEL bestående af 3 storytelling-eksperter, heraf en skuespiller, en manuskriptforfatter og undertegnede. Vi skabte et trygt rum, hvor deltagerne kunne fortælle deres historier frit og uden omsvøb. Herefter gav vi feedback til struktur, retning, indhold, budskab, samt sikrede at formål og følelser stemte overens. Med andre ord; vi hjalp deltagerne med at skabe forvandlende fortællinger.

RESULTAT

  • Alle deltagere gik på scenen med en forvandlende fortælling
  • Et fyldt Bremen Teater
  • Mere end 600 mennesker gik hjem med en forvandlende oplevelse
  • Alle deltagere fik publikum til at smile, tænke og græde
  • En terapeutisk oplevelse for historiefortællere og publikum
  • Fortællerne er i stand til at formidle kort, nøjagtigt og ind til kernen
  • Stor eksponering af Forvandlende Fortællinger

Med Andres Ord////

“Nina er en ener. Hun er skarp, ser alt det vi andre ikke ser og formår at gøre alle trygge i processen med sin empati og evne til at få alle til at føle sig set og forstået.”

Hakon Elliott Mogensen

Storyteller, Founder & CEO, Forvandlende Fortællinger