fbpx

BAG FACADEN

Landsklubben Salling Group så et behov for at kaste spotlight på mangfoldigheden i Salling Group, idet de repræsenterer det danske samfund. Det kom der podcasten, Bag Facaden, ud af, hvor tillidsrepræsentanter fortæller deres historier for at vise kolleger og kunder, at vi har mere til fælles end vi tror, selvom vi på overfladen ser forskellige ud.

UDFORDRING

De fleste mennesker elsker at høre en god historie – de har bare ikke lyst til at være dén, der fortæller, og slet ikke en historie om sig selv. Mange ved ikke engang at de har en god og relevant historie at fortælle. Det var derfor altafgørende for os og Landsklubben Salling Group, at gæsterne i podcasten fik en fantastisk og tryg oplevelse med at dele deres historier.

INDSIGT

Vi fandt ud af, at der blandt de mange tillidsrepræsentanter sad nogle få, der havde et behov for at fortælle deres historie. Dels for selv at processere hvad livet har givet dem af highs & lows og dels for at række ud til lyttere, der sidder i samme situation, men føler sig alene og har brug for hjælp og støtte til at se sig ud af den. Vi noterede os også, at jo flere der fandt modet til at stille sig frem og fortælle deres historier i Bag Facaden, jo flere fik lyst til at være med.

LØSNING

Messy Minds deltog på en konference med samtlige tillidsrepræsentanter i Landsklubben Salling Group, hvor vi præsenterede konceptet, var til rådighed og besvarede spørgsmål. Vi synliggjorde podcasten og jeg kom rundt og hilste på alle, så de blev trygge ved tanken om at fortælle deres historie til mig og lytterne af Bag Facaden. Vi skabte en fysisk connection til hinanden – også internt i Landsklubben. I samarbejde med FFP Kommunikation og Brutto Film skabte vi en masse video- og fotomateriale til brug i markedsføring af Bag Facaden.

RESULTAT

  • En on-going podcast, der fortæller historien om den “almindelige” medarbejder i Salling Group
  • Podcasten har styrket Landsklubben som gruppe og bragt dem tættere sammen gennem deres egne historier
  • Sjove og meningsfulde oplevelser ved at deltage i podcasten
  • Stor personlig udvikling blandt gæsterne i podcasten
  • Større medarbejdertrivsel
  • En mangfoldig kultur, hvor alle medarbejdere kan være dem de er
  • Signalet om at Salling Group “ser” medarbejderne for dem de er, respekterer dem og værdsætter deres arbejde

Med Andres Ord////

“Messy Minds har produceret en outstanding podcast, som bakker om den mangfoldige kultur vi ønsker i Salling Group. Vores medarbejdere er høje efter deres møde med Nina og både de og Landsklubben er rykket på alle positive parametre.”

Lasse Lippert Laursen

Landsklubformand & A/S Bestyrelsesmedlem, Salling Group A/S

“Mit samarbejde med Nina og Messy Minds er utrolig behageligt og jeg får altid det jeg ønsker og mere til. Nina sætter sig ind i stoffet, vores behov og leverer varen med et smil hver gang. Tag dog ikke fejl af det søde smil; Nina siger sin mening, men altid for alles bedste, og man er ikke i tvivl om, at det kommer fra et kærligt sted.”

Finn Orup

Organiseringschef, HK Handel