fbpx

Storytelling-forløb for dig, der har et personligt brand, noget at sælge
og noget på hjerte
(eller drømmer om det)

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor nogle personlige brands skiller sig ud som anerkendte forbilleder, mens andre ikke gør? Hint: De har lært, hvordan de connecter dybtfølt og autentisk med deres drømmekunder gennem historiefortælling.
Den gode nyhed? – Det kan blive dig!

Velkommen til 8-ugers forløbet “Magiske Historier”
– 100 % online og nærværende!

👉 Vil du connecte med dine drømmekunder i et marked, hvor alle (på overfladen) siger og sælger det samme som dig?

👉 Ønsker du én gang for alle, at finde retning i din virksomhed rundt om dine usammenhængende interesser?

👉 Drømmer du om at hjælpe, inspirere og flytte dine drømmekunder med dine budskaber, ydelser og produkter?

👉 Vil du finde dit unikke budskab og din virksomheds kernefortælling, så dit brand bliver genkendeligt og går i hjertet på dine drømmekunder?

👉 Vil du lære den mest autentiske, ærlige og ægte metode til at lave indhold (på alle platforme), der får dine drømmekunder til at skrive: “TAK! Du har lige forvandlet mit liv!”? (Seriøst, det sker!)

👉 … Og er du klar til at få teknikkerne, metoderne og værktøjerne til at fortælle historier, der giver dine drømmekunder lyst til at købe det du sælger, og blive en del af dit univers?

“Magiske Historier er en perle af kærlighed til mennesker og deres fortællinger”

Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre dig? Så hop med på Magiske Historier! Forløbet giver et virkelig godt udgangspunkt for at finde kernen i din forretning, og samtidig får du en masse redskaber til at skrive og fortælle historier, der styrker dit personlige brand. Nina skaber et unikt og trygt rum, hvor der er plads til alt og alle. Og så giver hun stof til eftertanke.

Helene Holm

www.heleneholm.dk

“Jeg er begyndt at huske, hvem jeg er”

Jeg var ærlig talt nervøs for, om det her nu bare var endnu et salgs- og markedsføringsforløb. Men jeg fandt ud af, at det er meget mere end det. Forløbet er for alle selvstændige, der har mod på at finde sig selv i sin forretning, fordi det giver selvværd.

Det var en vild oplevelse at forstå, at jeg er multipassioneret, og derfor ikke behøver at lande på et enkelt koncept. Jeg mærker mig selv igen – sådan for real! Det er en gave.

Anita Nechevska

“Jeg har fundet ud af, hvordan mine historier skaber klarhed over hvem jeg er, hvad jeg kommer fra og hvor jeg gerne vil hen.”

Det her er ikke endnu et “Sådan tjener du din første million”-forløb. Det går meget dybere. Magiske historier har givet mig forståelsen for, hvor vigtigt det er at fokusere på “connection” fremfor “salg”. Jeg fandt ud af, at der er en helt andet formel på salg: Connection gennem historier! Connection kan bruges til at sælge – sælge det, jeg tror på.

Magiske historier er for alle, der ønsker at anskue salg fra en ny og inspirerende vinkel og drømmer om at finde ind til kernen af deres ‘mission in life’.

Camilla Strande

www.camillastrande.dk

“Jeg fandt ud af, at jeg selv må bestemme hvem min drømmekunde er. Det var en kæmpe befrielse, da jeg har været blokeret på “find din målgruppe” i 6 år.”

Jeg har fuldstændig ændret min måde at tænke opslag, blogindlæg og lignende på. Og så var det så fantastisk at modtage støtte og opbakning fra de andre deltagere, der på trods af vores forskelligheder, skabte et varmt og trygt fællesskab.

Der gemmer sig historier alle steder og på Magiske Historier har jeg lært at få øje på dem og vinkle og formidle dem, så mine budskaber nu rammer spot on og taler til hjertet af mine drømmekunder.

Lise-Lotte Hofverberg

www.soulflowguide.com

Trin for trin viser jeg dig

👉 Hvordan du fortæller historier, der connecter med dine drømmekunder og sælger… Hvad som helst.

👉 Hvordan du finder og formulerer din virksomheds kernefortælling, så dit brand er genkendeligt og relaterbart… Uanset om du skal formidle det i en sætning eller i en 7 minutter lang fortælling.

👉 De 3 typer af historier, der bør indgå i dit indhold – uanset om det er på din hjemmeside, i et Instagram-opslag, en Facebook live, e-mails, eller hvor du ellers fortæller om din virksomhed… Og hvordan du finder de helt rigtige historier.

👉 Hvilke nøjagtige ord dine drømmekunder har brug for at høre.

👉 FRIENDS-metoden. Den mest effektive metode, der forvandler dine drømmekunder til fans, der er ligeså loyale som FRIENDS-fans (læs: Deler, liker, køber og anbefaler dig til andre).

👉 Hvordan du pakker dine budskaber ind i historier, så dine drømmekunder føler sig set, hørt og forstået (og svinger dankortet).

👉 Hvordan du forvandler dine ord til en rejse, dine kunder og følgere bare med på (det er virkelig simpelt, men helt afgørende for, om dine drømmekunder bliver hængende i dit space og køber det du sælger).

Men hey! Selvfølgelig viser jeg dig også…

👉 Hvordan du kommer ud af en skriveblokade (du ved, når cursoren bare står og blinker på et tomt Word-dokument). Those days are over!

👉 Hvordan du omsætter dine historier til indhold, der skaber værdi for dine drømmekunder (og salg til dig).

👉 Hvordan du fortæller magiske historier på skrift og i tale, uden at gå i komma-koma (du behøver nemlig hverken at være grammatik-nørd eller tekstforfatter for at skabe indhold, der tryllebinder dit publikum. Slet ikke, faktisk).

👉 Genvejen til at finde din virksomheds kernefortælling (det kan ellers nemt tage op til et helt liv).

 

Når du lige om lidt investerer i svaret på, hvordan du fortæller magiske historier, der connecter med dine drømmekunder og sælger… Ja, faktisk alt… Så kan du glæde dig til:

Et 8 ugers onlineforløb, der trin for trin tager dig fra “endnu én i mængden” til “the go-to person” i din branche. 

Undervisningen foregår helt cool og casual, har plads til ALLE typer af mennesker (med mindre du hedder Donald Trump), og jeg garanterer dig for, at jeg dumper al min viden ned i din turban igennem hele forløbet.

Undervisningen består af 4 moduler:

Modul 1:
Design historien om dit brand

Find dit unikke budskab og formuler din virksomheds kernefortælling.

I modul 1 lærer du:

Hvorfor historiefortælling er afgørende for din virksomheds succes.

Hvordan du aktivt bruger historiefortællingens 4 superpowers til at gøre en forkel for dine drømmekunder og din virksomhed.

Hvordan du finder dit unikke budskab og din virksomheds kernefortælling, så dit brand bliver genkendeligt og går i hjertet på dine drømmekunder.

Den ultimative metode til at finde retning og skabe fundamentet for din virksomhed… Og for dit liv. Not kidding!

Hvordan du tilpasser din virksomheds kernefortælling til alle SoMe-platforme og andre medier. Resultat: Dine drømmekunder ved, hvorfor de skal købe hos lige netop dig.

De 3 vigtigste elementer i enhver historie.

Modul 2:
Definer din drømmekunde

Find de nøjagtige ord dine drømmekunder har brug for at høre fra dig.

I modul 2 lærer du:

Hvem din drømmekunde egentlig er og hvorfor du har brug for at definere ham eller hende.

Den største grund til at selv velfortalte historier dør, når det kommer til at sælge… Og hvad du skal gøre i stedet.

Dine drømmekunders mareridt, våde drømme og dybeste længsler.

Hvorfor historiefortælling er afgørende, selvom du “kun” sælger luksusvarer.

Modul 3:
Fortæl magiske
historier

Find og fortæl historier, der går i hjertet på dine drømmekunder og sælger… Hvad som helst.

I modul 3 lærer du:

Hvorfor dine historier er interessante for dine drømmekunder, selvom du ikke selv føler dig interessant (men tro mig; det er du!)

De 3 typer af historier, der bør indgå i dit indhold – uanset om det er på din hjemmeside, i et Instagram-opslag, en Facebook live, e-mails, foredrag, workshops eller hvor du ellers fortæller om din virksomhed… Og hvordan du finder de helt rigtige historier.

Hvordan du omsætter dine historier til indhold, der skaber værdi for dine drømmekunder (og salg til dig).

Modul 4:
Salg- og connection boosters

Find ind til din kreativitet, kom i flow og kast konfetti udover dine historier med din unikke personlighed.

I modul 4 lærer du:

De 6 simple metoder, der drysser magi nedover dine historier og tager dem fra “Meh, det er ligegyldigt” til “Uh, fortæl mig mere!”

Hvordan du finder din tone of voice, så dit brand for altid lyder som DIG og ikke de andre.

Et awesome trick til, hvordan du undgår skriveblokader og i stedet kommer i et kreativt flow hver gang du sætter dig til tastaturet.

FRIENDS-metoden. Den mest effektive metode, der forvandler dine drømmekunder til fans, der er ligeså loyale som FRIENDS-fans (læs: Deler, liker, køber og anbefaler dig til andre).

Min yndlings værktøjskasse, der tillader dit indre legebarn at sprudle, eksperimentere og gakke ud med skøre ord, sætninger og idéer. der gør dine historier bemærkelsesværdige fra første ord.

Her er dine undervisere og buddies de næste 8 uger 

Nina Tengberg
Storytelling-nørd & Podcaster

Jeg hjælper dig, der er iværksætter (eller drømmer om at blive det) med at connecte med dine drømmekunder gennem storytelling, så du ikke bare sælger dine ydelser eller produkter, men også dine budskaber, idéer og drømme.

Jeg lever af at fortælle historier og høre andres. Og så hjælper jeg andre med at fortælle deres, heriblandt koncernen Coop, HK Handel og online-dronninger som Female Go Getters og mange andre seje mennesker med noget på hjerte.

Jeg kan derfor med ro og tryghed i stemmen konkludere, at historier er den korteste vej mellem mennesker, og dermed den korteste vej mellem dig, din virksomhed og dine drømmekunder.

Du kender mig måske også fra min podcast, Messy Minds Show, der inspirerer tusindvis af mennesker som dig til at udleve dine iværksætterdrømme. Sammen med kreative iværksættere, kunstnere og eksperter deler jeg historier og erfaringer, der bringer dig tættere på dine drømme.
Her har jeg bl.a. talt med DKs første og eneste astronaut, Andreas Mogensen, Skandinaviens førende autoritet indenfor adfærd, Morten Münster, billedkunster, Nadia Plesner (der har vundet en retssag over Louis Vuitton), sangerinden, Lydmor og forfatterinde, Leonora Christina Skov.

 

Hakon Elliott Mogensen
Stifter af Forvandlende Fortællinger og Villa Kultur

Jeg brænder for at hjælpe mennesker og grupper med at connecte, blomstre og forstå hinanden.

I Forvandlende Fortællinger tager jeg afsæt i de personlige historier og hjælper organisationer, der repræsenterer en vigtig sag eller mennesker fra udsatte grupper, til at bruge storytelling som metode til at skabe forståelse og forandring for dem selv og i samfundet.

Mit hjerte banker også for iværksættere. Jeg har derfor været med til at starte Villa Kultur, der er et arbejdsfællesskab og en kulturinstitution, hvor vi skaber rammer, fællesskab og netværk, så kreative iværksættere kan stå stærkere sammen, udvikle deres virksomheder og gøre den forskel i samfundet, som de drømmer om.

Jeg oplever at mennesker mødes når de deler noget af sig selv og at den personlige historie er det stærkeste værktøj til at skabe forståelse mellem mennesker. Om der skal nedbrydes tabuer og fordomme, eller pitches iværksætterdrømme og sælges til kunder.

 

Når du lige om lidt investerer i, hvordan du fortæller magiske historier, der tryllebinder dine drømmekunder og reelt kan betale dine rudekuverter (og sushi, din ferie, en yacht [indsæt selv]), så får du:

Evig adgang til al den viden, du skal bruge, leveret i trin for trin-videoer, arbejdsark, tonsvis af eksempler, modeller og guides – og i den rækkefølge, der får dig trygt og godt igennem forløbet.

Du bliver samtidig medlem af en lukket facebookgruppe, der danner rammen om et trygt og rart rum, hvor du og de andre deltagere kan folde jer ud, støtte, sparre og hjælpe hinanden undervejs i forløbet – og jeg hænger selvfølgelig ud sammen med jer hele vejen.

Sådan gør vi i praksis:

Magiske Historier starter mandag d. 4. oktober, hvor første modul bliver frigivet. Herefter frigives et modul ad gangen hver uge.

Hver uge mødes vi på Zoom (så vi kan se hinanden og connecte dybere). Her får du mulighed for at stille mig spørgsmål og dele dine erfaringer og opdagelser med de andre deltagere.

“Jeg var bekymret for, om jeg skulle være god til at skrive for at deltage i forløbet. Det viste sig, at det skulle jeg ikke. Alligevel er jeg blevet meget bedre. Og nu er det endda sjovt at skrive!”

Før vi jeg ikke helt  klar på, hvem min målgruppe var og hvordan jeg skulle brande mig selv og min virksomhed, så det vel at mærke føltes rart og naturligt. Men efter Magiske Historier er jeg blevet knivskarp på min egen indre fortælling. Det er utrolig vigtigt, at jeg har et klart billede af, hvad der er min drivkraft, og det hjælper mig, fordi jeg nu kender det sted, jeg skal tale og fortælle fra, når jeg skal ramme min målgruppe og udvikle på mine ydelser. Og så viste det sig til min store overraskelse, at jeg ikke behøvede at være god til at skrive for at deltage. Det var en lettelse.

Det har været en kæmpe fornøjelse. Nina og Hakon har styr på deres shit (som man siger) og Nina har været en stjerne til at guide os gennem frustrationer og opture. 

Heidi Jørgensen

www.heltgodnat.dk

“Jeg ser markedsføring på en helt ny måde.”

Magiske Historier har åbnet en dør til et stort rum af historier, som lå gemt i mig. Og jeg kan bruge mange af dem i min markedsføring på en måde, som jeg førhen ikke troede var muligt.

Leonora Therese Høstgaard-Brene

www.leotherese.com

“Jeg har fundet ind til kernen – det er mindblowing!”

Jeg kan se en rød tråd i alt, hvad jeg foretager mig. Den største forandring er den støtte jeg har fået til at stå frem som den jeg er – med det jeg er, i et kærligt og trygt rum, hvor alt er velkomment. Det er ikke bare godt for bundlinjen; det fedeste er, at det er så freaking befriende at give slip på frygten for, hvad andre tænker om det, jeg deler.  Magiske Historier er for alle iværksættere. Du bliver ført blidt igennem en række øvelser, der dykker ned i din egen proces og gør dig i stand til at levere din virksomheds budskab direkte, klart og skarpt fra hjertet.

Sarah Brandt Sena

www.sarahbrandtsena.com

Men vent – der er mere!

Du får også disse bonusser:

-31 emnetitler til dit nyhedsbrev, der får dine læsere til at åbne dine e-mails med lynets hast.
Pris: 399 kr. eks. moms

“Om-side”-byggeren. Få flere skabeloner til at strukturere din “om”-side, som giver dine besøgende lyst til at hænge ud i dit univers og købe det du sælger.
Pris: 799 kr. eks. moms

Og den populære storytelling-workshop:
Storytelling Kickstarter
Pris: 1.599 eks. moms

Kom og vær med

Vi får en dyb, varm og sjov fest! Og jeg tør godt at garantere, at Magiske Historier giver dig et nyt perspektiv på dig selv og  din virksomhed i løbet af de 8 uger, vi har sammen.

Normalpris

Magiske Historier: 7.997 kr. eks. moms
31 emnetitler: 399 kr. eks. moms
“Om side”-byggeren: 799 kr. eks. moms
Storytelling Kickstarter: 1.599 kr. eks. moms

I alt: 10.794 kr. eks. moms

Din pris

Magiske Historier: 5.997 kr. eks. moms
31 emnetitler: 0 kr.
“Om side”-byggeren: 0 kr.
Storytelling Kickstarter: 0 kr.

I alt: 5.997 kr. eks. moms

Du sparer 4.797 kr. eks. moms

Vær med for kun 5.997,- eks. moms

Du kan også dele betalingen op i 4 rater á 1.499,25 kr. eks. moms i 4 måneder.

Kopiering af videoer, billeder og undervisningsmateriale, herunder øvelser, arbejdsark, worksheets og lektioner fra forløbet, Magiske Historier, medfører udelukkelse fra forløbet, Magiske Historier. Beløbet for forløbet refunderes ikke i dette tilfælde. Når du køber forløbet, giver du samtykke til dette.

Magiske Historier er et nærværende onlineforløb for dig, der vil gøre en forskel for dine drømmekunder, dig selv og din business, men oplever at:

 👉 … Du har noget på hjerte, men har svært ved at definere og formulere dine budskaber til konkret indhold, der skaber værdi og sælger.

👉 … Du har glemt, hvad du egentlig brænder for, fordi du har lært, at du kun må satse på én ting i din forretning – og dermed udelukke vigtige dele af dig selv.

👉 … Du har svært ved at skille dig ud i din branche, hvor alle (på overfladen) siger og sælger det samme som dig.

👉 … Du smadrer hovedet ind i væggen hver gang du hører: ”Du skal finde din målgruppe som det allerførste” – For seriøst… Er det overhovedet muligt?!

👉 … Du har kastet dig over 117 velmenende quick fix-metoder og business-strategier uden at se resultater… Til gengæld er du kommet længere væk fra dig selv og din tro på at lykkes.

👉 … Og det værste er, at du allerede har taget tonsvis af kurser, der af en eller anden grund ikke gjorde dig til millionær, som lovet.

Jeg kan ikke love dig, at du har råd til et privatfly efter de 8 uger. Men jeg garanterer dig for, at du har skabt et bæredygtigt fundament og et krystalklart koncept i din virksomhed, så du også synes den er sjov og meningsfuld om 1, 5 og 10 år… Og muligvis rammer du den gyldne million før du ved det. Hvis du vil.

 

Magiske Historier er også for dig der…

👉  Vil lære den mest ærlige og ægte metode til at lave indhold (på alle platforme), der får dine drømmekunder til at skrive: “TAK! Du har lige forvandlet mit liv!” (Seriøst, det sker!)

👉 Vil lære, hvordan du omsætter dine historier til indhold, der skaber værdi for dine drømmekunder (og salg til dig).

👉  Vil have styr på din målgruppe én gang for alle. (Du kommer til at se dine drømmekunder fra en helt ny vinkel).

Drømmer om at samle dine mange usammenhængende interesser til et koncept, der omfavner alt det, du er.

Så… Fortæl mig…

🦋  Kan du mærke, at din historie kan gøre en forskel for dine drømmekunder?

🦋  Kan du mærke, at du inderligt VIL din virksomhed og leve af det, du elsker at lave?

Vær med for kun 5.997,- eks. moms

Du kan også dele betalingen op i 4 rater á 1.499,25 kr. eks. moms i 4 måneder.

Kopiering af videoer, billeder og undervisningsmateriale, herunder øvelser, arbejdsark, worksheets og lektioner fra forløbet, Magiske Historier, medfører udelukkelse fra forløbet, Magiske Historier. Beløbet for forløbet refunderes ikke i dette tilfælde. Når du køber forløbet, giver du samtykke til dette.