fbpx

Workshops

– Der samler jer om det, der havde potentiale til at skille jer ad

Har du brug for at bringe dine kolleger og medarbejdere tættere sammen om jeres kulturforandring eller mangfoldighedsstrategi?

Workshops

Alene kan du meget. Sammen kan I alt.

Ind til Kernen af Strategien

En workshop for ledere, ambassadører, rollemodeller og andre frontløbere, der skal bære mangfoldighedsstrategien frem.

Her finder vi ind til kernen af, hvorfor I ønsker at implementere en mangfoldighedsstratgi – og hvorfor det er vigtigt for medarbejderne at være en del af.

Denne workshop lægger fundamentet for den videre implementering af mangfoldighedsstrategien,

 

Workshop for Mangfoldighed

Historier bringer mennesker tættere sammen.

Der sker noget magisk, når vi deler vores historier. De bringer os sammen om det, der havde potentiale til at skille os ad.

Historier får os til at se det menneskelige i os selv og hinanden på tværs af køn, seksualitet, etnicitet og religion. Historier giver os følelsen af at høre til i et fællesskab.

Fællesskab er kilden til arbejdsglæde, engagement, samhøringhed og mod. Det er herfra kreativitet og innovation (og oprigtig lyst til overarbejde, for den sags skyld) tager sit afsæt.

Nogle gange er historier uperfekte, ligesom mennesker, og det er okay. Det er sådan vi connecter.

I har historierne. Jeg har workshoppen, der får jeres ledere og medarbejdere til at dele, lytte, connecte og bidrage til bevægelsen for en mangfoldig organisation.

I får tonsvis af konrete metoder, praktiske øvelser og vigtigst af alt:

I kan tage jeres nye viden og indsigter med ud i hverdagen og praktisere med det samme.

Med andre ord, lever workshoppen op til mit løfte til jer: Get shit done.

Vi Er Alle en Minoritet

Hvis alle fik mulighed for at fortælle deres historie, ville der ikke være had i verden.

I denne workshop tapper vi ind i den bagvedliggende årsag til, hvorfor jeres medarbejdere er som de er og gør som de gør.

Vi bruger storytelling som metode for at skabe forståelse og hylde forskellighederne blandt jeres medarbejdere.

Forståelse er key for et sundt arbejdsmiljø, tryghed og en rummelig organisation, hvor medarbejdere og kreativitet kan leve frit og skabe innovative løsninger.

Skriv Historie med Din Historie

For ledere og frontløbere, der skal kickstarte en forandring.

Her lærer du at bringe din egen historie i spil, så du vækker tillid, troværdighed og empati hos dine medarbejdere. – Et altafgørende fundament for, at lykkes med jeres forandring.

Hej, jeg er Nina!

Storyteller & Podcaster

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og organisationer i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Vil du booke en workshop eller høre mere?