fbpx

Online workshop for dig, der vil gøre en forskel for dine drømmekunder, dig selv og din business

Sidder du med følelsen af, at du surfer på et crowded marked, hvor alle (på overfladen) siger og sælger det samme som dig? Så skal du vide… Du er ikke alene! Og endnu vigtigere: Der sidder mennesker – dine drømmekunder – og har brug for at høre, se, mærke dine historier og budskaber fra lige netop DIG… Uanset hvad du sælger!
Velkommen til workshoppen “Storytelling Kickstarter” og kom godt i gang med at fortælle historier, der connecter med dine drømmekunder og sælger stort set hvad som helst.
– 100 % online og nærværende!

Når du tilmelder dig Storytelling Kickstarter, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde.

Mange tak! Det har været en fed udviklingsrejse fortalt på en anden fed måde end jeg har fået før.

Efter workshoppen sprøjtede jeg 33 emner til historier ud med den største lethed. Du havde ret, Nina – nu ser jeg og husker jeg historier over alt. På vej hen for at hente min datter fra skole, formåede jeg at få øje på yderligere 3 historier – uden at køre i grøften.

“I can see clearly now”, thank you! ❤

Mette Drejer

👉 Vil du connecte med dine drømmekunder i et marked, hvor alle (på overfladen) siger og sælger det samme som dig?

👉 Drømmer du om at hjælpe, inspirere og flytte dine drømmekunder med dine budskaber, ydelser og produkter?

👉 … Og er du klar til at få teknikkerne, metoderne og værktøjerne til at fortælle historier, der giver dine drømmekunder lyst til at købe det du sælger, og blive en del af dit univers?

Trin for trin viser jeg dig

👉 Hvordan du fortæller historier, der connecter med dine drømmekunder og sælger… Hvad som helst.

👉 Hvordan du pakker dine budskaber ind i historier, så dine drømmekunder føler sig set, hørt og forstået (og svinger dankortet).

👉 Hvordan du forvandler dine ord til en rejse, dine kunder og følgere bare med på (det er virkelig simpelt, men helt afgørende for, om dine drømmekunder bliver hængende i dit space og køber det du sælger).

Du får også:

👉 Imposter Syndrome-killeren – våbnet mod Imposter Syndrome.

👉 Tricket til at undgå sure kunder, når du laver fuck ups (hvilket sker for os alle).

👉 Den effektive historieopbygger, Flight, Fight, Fuck-metoden (HINT: Det har noget med Titanic at gøre)

👉 Drømmestarten på at fortælle historier, der får dine drømmekunder til at sende dig mails med “TAK! Bare TAK!” ❤️

Du får øjeblikkelig adgang til workshoppen:

1 1/2 times video
40 siders slideshow
19 siders workbook (inkl. øvelser, opgaver og konkrete eksempler)

Din adgang lander i din mailbox inden for få minutter,
når du har investeret i Storytelling Kickstarter

Kom og vær med!

Vi får en varm og sjov fest! Og jeg tør godt at garantere, at du får et nyt perspektiv på dit indhold aka content, når workshoppen er færdig.

Vær med for kun 1.600,- eks. moms

Når du tilmelder dig Storytelling Kickstarter, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde.

Her er din underviser 

Nina Tengberg
Storyteller, Copywriter & Podcaster

Jeg hjælper dig, der er iværksætter (eller drømmer om at blive det) med at connecte med dine drømmekunder gennem storytelling, så du ikke bare sælger dine ydelser eller produkter, men også dine budskaber, idéer og drømme.

Jeg lever af at fortælle historier og høre andres. Og så hjælper jeg andre med at fortælle deres, heriblandt koncernen Coop, HK Handel og online-dronninger som Female Go Getters og mange andre seje mennesker med noget på hjerte.

Og jeg kan derfor med ro og tryghed i stemmen konkludere, at historier er den korteste vej mellem mennesker. Og dermed den korteste vej mellem dig, din virksomhed og dine drømmekunder.

Du kender mig måske også fra min podcast, Messy Minds Show, der inspirerer tusindvis af mennesker som dig til at udleve dine iværksætterdrømme. Sammen med kreative iværksættere, kunstnere og eksperter deler jeg historier og erfaringer, der bringer dig tættere på dine drømme.
Her har jeg bl.a. talt med DKs første og eneste astronaut, Andreas Mogensen, Skandinaviens førende autoritet indenfor adfærd, Morten Münster, billedkunster, Nadia Plesner (der har vundet en retssag over Louis Vuitton), sangerinden, Lydmor og forfatterinde, Leonora Christina Skov.