fbpx

SÅDAN STARTER DU DIN VIRKSOMHED UDEN AT GAMBLE MED DIN ØKONOMI

December 10, 2019

Fra 2 x afslag hos Kaospiloterne til stifter af et træningsstudie for hundredevis af kvinder.

Anna Listh er den fødte iværksætter og det perfekte eksempel på, at du kan hvad du vil. I denne episode fortæller Anna, hvordan hun vendte sit livs nederlag til en bølge af motivation, der er grunden til, at hun på bare 5 år er gået fra at være personlig træner til at være personlig træner med sit eget træningsstudie, 4 ansatte og hundredevis af kvinder, der benytter sig af AL Studios tilbud.

Vi inviterer dig med ind på Løve’s Bog- og Vincafé i Aarhus, hvor vi snakker om alt fra Annas iværksætterejse til hvordan du, uden at brække nakken, kan skabe de forandringer i dit liv, det kræver, når du starter din egen virksomhed. Vi snakker om, hvorfor det er vigtigt at du finder din niche og hvordan du tanker energi, når du rammer en mur eller den såkaldte “writer’s block”.

Og for at spice det hele lidt op, dropper jeg et quote fra Sex & The City, som i den grad har alt med din business at gøre.

Anna er helt fantastisk, klog og crazy dygtig! Frem med notesblokken – der venter dig guldkorn-overload.

Rigtig god fornøjelse!

TAKE-AWAYS

 

🔥 Lad ikke et nederlag stoppe dig. Der findes mange veje til dine drømme.

🔥 Hvis du føler dig stuck, så spørg dig selv hvorfor. Er det en reel forhindring eller dit mindset, der stikker af med dig? Nedbryd forhindringerne én efter én.

🔥 Gå fra grøn til gul zone, og hold dig fra den røde. Små som store forandringer vil uanset hvad, gøre en forskel.

🔥 Lav denne øvelse: Hvorfor ønsker du at starte din egen virksomhed? Vil du mod noget eller væk fra noget? Skriv det ned og visualiser det.

🔥 Dit mindset bestemmer dit humør.

🔥 Hav en finger med i alle hjørner af din virksomhed i starten. Tutorials er dine nye bedste venner.

🔥 Play safe.

🔥 Når alting virker uoverskueligt, så kast dig kun over to ting ad gangen: 1) Det, andre afhænger af og 2) Det, der gør en forskel.

🔥 Find your purple cow: Vær specifik omkring din niche.

🔥 Lad din virksomhed dufte af dig.

LINKS

AL Studios hjemmeside: https://alstudio.dk/

Følg Anna og AL Studio på Facebook: https://www.facebook.com/Annalisthdk/

Følg Anna og AL Studio på Instagram: https://www.instagram.com/annalisthdk/?hl=da

Abonnér på Apple Podcast og følg os på Instagram. Hvis du har nogle generelle spørgsmål eller kommentarer, så skriv endelig til mig på nina@messyminds.dk