fbpx
Vælg en side

  SÅ FEDT, AT DU ER HER!

Mit gæt er, at du (ligesom jeg) er en outsider; du sidder udenfor og kigger ind. Du observerer verden, betragter mennesker, spotter kærlighed og bullshit fra perspektiver, som ingen andre ser. Du er über kreativ. Helt seriøst.

Messy Minds er fyldt med life-hacks, skøre idéer, virtuelle kram og high-fives, der hjælper dig med at skabe et kreativt liv, du elsker at vågne op til hver dag (no sh*t!). Her får du et hurtigt overblik, så du kan finde det, du leder efter.

1

VIL DU VIDE MERE OM MIG?

 

.. Selvfølgelig vil du det!
Jeg er selvoptaget multipassioneret som dagen er lang, copywriter, people-watcher, dagdrømmer og bymester i badminton. ’96 var tydeligvis mit år.

Alt hvad du finder herinde hjælper dig med at skabe et liv rundt om din kreativitet, passion og mange interesser. Hvis du er nysgerrig på min baggrund, får du hele historien lige her.

Sneak Peek: Jeg bruger tiden på at stene tutorials og forvandle mine mange erfaringer, dybe tanker og skøre idéer til blogindlæg, podcast og videoer, i et ydmygt forsøg på, at gøre dig til en bedre iværksætter og copywriter. Mens vi har en fest.

Jeg elsker Los Angeles, Street Food og efterår. Mit navn står på to filmplakater, og jeg niver mig i armen, når jeg fortæller, at jeg har danset med Ellen i hendes Hollywood-basker The Ellen DeGeneres Show.

2

ER DU KLAR TIL GÅSEHUD?

 

Bloggen er som at åbne en pose Kim’s Chips med havsalt; når først du starter på et blogindlæg, kan du ikke stoppe før du har læst alle sammen. Åbn posen her.

Surf rundt i kategorierne, binge-read indlæggene fra A-Z, udforsk dit messy mind, søg ud og find hjem. (Tænk på bloggen som  en lampeånd. Bare med smukkere øjne).

Bloggen har flere must-reads end Justin Bieber har følgere på Insta 🤥 Der venter dig en verden fuld af inspiration, støtte, virtuelle kram, personlig udvikling og tis-i-bukserne god underholdning (seriøst – hvis du ikke græder af grin, har du dårlig humor. Det er ikke en fordom. Det er et faktum).

3

HVAD DU SKAL GØRE
RIGHT HERE. RIGHT NOW.

 

Bliv Messy Mind’er, hvilket betyder, at der lander en kort og inspirerende mail i din indbakke en gang om ugen (ish). Det er også her du kan råbe dibs på den nyeste podcast-episode, giveaways og de bedste tricks, varmeste råd og dybeste iværksætter-hemmeligheder.

No spam. No bullshit. Kun hot business stuff.

4

GØR SOM TUSINDVIS AF ANDRE IVÆRKSÆTTERE.
LYT TIL PODCASTEN

Messy Minds Show inspirerer jeg tusindvis af mennesker til at starte deres eget iværksættereventyr. Sammen med kreative iværksættere, kunstnere, eksperter og andre kendisser, deler jeg historier og erfaringer, der giver dig konkrete action-steps og motivation, så du kan skabe et liv, du elsker at vågne op til hver dag.

JOIN ALLE OS MED MESSY MINDS