fbpx

1

Din historie er den mest powerfulde ressource du har til rådighed

Der er tusindvis af mennesker, der sælger det du sælger. Hvis du tror, at du kan skille dig ud alene på dit produkt, din ydelse, idé, drøm eller viden, så er din business en dead end road.

Der er også tusindvis af andre, der er højere, hurtigere og vildere end dig; har flere bogudgivelser bag sig, har en Ph.D, 10 års erhvervserfaring, kører i en dyr bil med armen ud af vinduet og kender flere spændende mennesker end dig. MEN…

Der er ingen, der har din historie.

Din historie er din. Og den er langt mere powerfuld og indflydelsesrig end en doktorgrad i (indsæt noget fancy) og en opremsning af et 30 år gammelt ZzzzZzzCV.

2

Den bedste historie vinder

Vores virkelighed er skabt af historier. Ikke af atomer. De historier dit publikum vælger at tro på, er de historier, der vinder.

3

Historier connecter og forandrer

Historier får os til at se det menneskelige i os selv og hinanden. De bringer os sammen om det, der havde potentiale til at skille os ad.

4

Du har alle svarene

Vi søger ud i verden for at finde svarene om os selv. Men sandheden er, at vi finder alle svarene i vores historie. Også dem, der er usynlige for os.

5

Storytelling er mere end en markedsføringsstrategi

Er storytelling bare et lille, sødt værktøj du kan hive frem, når du skal lave et opslag på Instagram? Svar: Nej, niks, no, nein!

Storytelling kan ikke degraderes til en content- og markedsføringsstrategi. Det svarer til at kalde en jordomsejling for en tur med Kombardo-færgen.

Storytelling er fundamentet. Hjertet i din business. I dit lederskab.

Storytelling handler ikke om: ”Nåh, hvilken historie vil jeg fortælle i dag for at sælge og conecte med succes?” Jeg snakker heller ikke spansk bare fordi jeg kan bestille 2 øl i Barcelona. ”Dos cervezas, por favor.”

Storytelling er en videnskab ligesom kemisk økologi og værtsadfærdsmanipulation af den entomopatogene svamp. (That’s a thing!)

Storytelling er komplekst! Men bare fordi jeg har brugt tonsvis af timer i laboratoriet, betyder det ikke, at du skal gøre det samme for at skabe din drømmebusiness og gøre en reel forskel med din historie.

Du kan f.eks. starte med at hoppe på et af mine kurser, foredrag eller workshops. Du lærer ikke bare at bestille 2 øl. Du lærer at snakke flydende (måske med accent, men det kan vi altid lave om på!)

6

Statistikker og fakta er ikke længere nok

En sukkerknald gør medicin spiselig for børn. Storytelling er sukkerknalden, der gør dine regneark og statistikker spiselige for dit publikum.

7

Storytelling er en overlevelsesstrategi

Ikke kun fysisk overlevelse, men også social -, følelsesmæssig -, spirituel – og psykologisk overlevelse.

Historisk set, er det derfor vi altid har fortalt hinanden historier. Det er en fundamental måde at give overlevelsesstrategier videre på.

8

Du kan skrive historie med din historie

Den lader jeg stå for sig selv.

Hej, jeg er Nina!

Storyteller & Podcaster

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og organisationer i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Skal vi skrive historie sammen?