fbpx

1

Messy Minds er først og fremmest et fællesskab

Her taler vi om vores vildeste drømme, og vi insisterer på at udleve dem.

Messy Minds er et fristed for dig, der drømmer om at leve af din kreativitet, skøre idéer og dybe tanker. For dig, der føler dig som en outsider i et samfund, der forventer, at du går den lige vej gennem livet. For dig, der er iværksætter (eller drømmer om at blive det), multipassioneret og kreativ.

Med andre ord: Messy Minds er vores Christiania (Yay!). Bare uden Pusher Street og ekstraordinære skattefordele (Sorry!).

2

Vi måler vores succes på indflydelse

Vi måler ikke succes i dollars, privatfly eller Gucci-tasker.

Vi måler vores succes på, hvor mange mennesker vi hjælper til at skabe et liv, de elsker at vågne op til hver dag + hvilken indflydelse, de har i deres hjørne af verden.

3

Vi tager vores arbejde og drømme seriøst

Men ikke os selv.

(Tak for lån, Marie Forleo)

4

Vi bruger F-ordet… Ofte!

Vi bander, fordi vi er så God Damn nemme at begrejstre og passionerede for det, vi laver.

5

Copycats er no go!

Hvis du kopierer eller “med stolthed stjæler” vores kurser, forløb, materiale, m.m., herunder arbejdsark, øvelser, videoer, metoder og andet indhold inkl. det, du ser på denne hjemmeside, så får du 7 års ulykke og dine krystaller og englekort mister deres superpowers i al evighed.

(Snart kan du læse mere med min advokats ord)

6

Vi bringer mennesker tættere sammen

Vi fortæller historier for at gøre en reel forskel for mennesker, verden og os selv. Historier er den korteste vej mellem mennesker – og dermed den korteste vej mellem dig, dine drømmekunder, medarbejdere og din business.

7

Vi er multipassionerede

Vi har ikke et one true calling. Vi har many true callings.

Messy Minds er beviset på, at du kan leve af din popcornhjerne aka. dine (alt for) mange interesser, skøre idéer,  dybe tanker, historier, budskaber, vildeste drømme og alt der imellem.
Vi ved, at du kan skabe en business, der ikke bare gør plads til dele af dig, men hele dig.

Og her lærer du hvordan.

8

Vi tror på, at din historie kan ændre liv

Din historie. Andres overlevelse.

9

Mind fucking er for tabere

Historier kan overbevise mennesker om stort set alt (bare se på Trump). Vi er derfor stærkt  bevidste om det ansvar, der følger med, når vi fortæller vores historie.

10

Vi er altid klar til at hjælpe dig

Hej, jeg er Nina!

Storyteller & Podcaster

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og corporate virksomheder i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Skal vi skrive historie sammen?