fbpx

Kom godt i gang med storytelling

Det koster dig ikke en krone

SÆT DIT AFTRYK MED MENINGSFULDE SAMTALER

Guiden med 36 Spørgsmål til Ægte Connections

SÅDAN TILTRÆKKER DU DIN MÅLGRUPPE

Skriv Så Du Rammer Din Målgruppe i Solar Plexus

SÅDAN TILTRÆKKER DU DIN MÅLGRUPPE

Skab Et Virksomhedskoncept Rundt Om Alle Dine Interesser

LYT TIL PODCASTEN OM KREATIVITET & IVÆRKSÆTTERI

Skab Et Liv Du Elsker at Vågne Op Til Hver Dag

START DIN PODCAST I DAG

Få Den Bedste Start På Dit Podcast-Eventyr

"Jeg kendte ikke Ninas podcast, men hendes henvendelse virkede i særklasse engageret og velformuleret, og den slags får mig altid til at slå til, hvis jeg på nogen måde har mulighed for det. Det endte altså med at blive én af de samtaler, jeg med glæde ville have fortsat meget længere. Nina ankom super velforberedt, fyldt med gode spørgsmål og perspektiveringer til sit arbejde med at hjælpe iværksættere med deres storytelling."

Forfatterinde, Leonora Christina Skov

"Messy Minds er for alle, der starter selvstændigt og lægger hele fundamentet. Jeg ville ønske, at jeg havde været på Ninas forløb, Magiske Historier, da jeg startede - det havde gjort en stor forskel for mig."

Tina Aabo

"Jeg ville ønske, at jeg havde mødt Nina for 7 år siden, da jeg startede min virksomhed. Det ville have sparet mig for uendeligt mange timers iværksætterkurser. Jeg vil anbefale det vildeste forløb, Magiske Historier, til alle der vil starte egen virksomhed eller som kæmper med at finde deres vej til at nå deres drømmekunder. Hos Nina får du den essentielle viden og redskaber, du skal bruge for at støbe et solidt, bæredygtigt fundament. Magiske Historier er et "need to"-forløb, hvis du vil skabe en virksomhed, der bygger på dine egne livsværdier, erfaringer og viden."

Tina Hviid

Hej, jeg er Nina!

Storyteller & Podcaster

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og organisationer i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Skal vi skrive historie sammen?