fbpx

GODE PRODUKTER SÆLGER IKKE SIG SELV.
GODE HISTORIER SÆLGER GODE PRODUKTER.

MARKEDET FOR DET DU SÆLGER ER CROWDED. MARKEDET FOR AT TRO PÅ NOGET ER UENDELIGT.

Vi har altid længtes efter noget eller nogen at tro på. Vi søger efter mening og udtryk, som afspejler os. Sandheden er, at vores valg ikke kun afspejler de mennesker vi er, men de mennesker, vi ønsker at være. Det er helt okay. Sådan er vi bare. Mennesker.

Vi har uopnåede længsler og drømme, og vi søger konstant efter historier, der giver os følelsen af, at indfri dem; vi ser film, googler eksotiske rejser til Maldiverne, køber Gucci-tasker og spiser på Street Food for at komme tættere på en bestemt identitet, følelse eller drøm.

Og det gør dine drømmekunder også.

DIT BRAND ER BROEN MELLEM DET, DIT PUBLIKUM ER OG DET, DE DRØMMER OM AT VÆRE

Der sker noget magisk, når vi ser et produkt med en god historie.

Det bliver til et brand, som vi connecter med, instantly. Det vækker vores håb og drømme. Vi finder meningen. Vi begynder at tro på noget.

Det er the power of branding.

Branding handler ikke kun om at designe det perfekte logo i de rigtige farver. Branding handler i langt større grad om at skabe et univers rundt om overbevisninger, drømme og håb for fremtiden.

Dit brand er din stemme og historien om det, du tror på. Jeg kan hjælpe dig med at fortælle den historie. Hvis du tror på dit produkt.

ON DEMAND-PRODUKTER

FÅ ADGANG MED DET SAMME. SE NÅR DU VIL.

Det har aldrig været lettere at gøre en reel forskel i dit hjørne af verden. Du kan endda komme godt i gang fra din sofa. Start i dag. Jeg mener… Hvorfor vente?

STORYTELLING KICKSTARTER

– Kom godt i gang med storytelling

Online workshop for dig, der vil gøre en forskel for dine drømmekunder, dig selv og din business.

FÅ ØJEBLIKKELIG ADGANG TIL:

1 1/2 times videomateriale
40 siders slideshow
19 siders arbejdsark (inkl. øvelser, opgaver og konkrete eksempler)

Din adgang lander i din mailbox indenfor få minutter, når du har investeret i “Storytelling Kickstarter”.

Pris: 1.600 kr. eks. moms

SÅDAN BRUGER DU STORYTELLING TIL AT CONNECTE MED DIT PUBLIKUM

Online workshop for dig, der vil kommunikere dine budskaber tydeligt og samtidig tryllebinde dit publikum.

FÅ ØJEBLIKKELIG ADGANG TIL:

52 minuters videomateriale
27 siders slideshow (inkl. øvelser, opgaver og konkrete eksempler)

DU LÆRER BL.A.:

– Hvorfor du skal bruge storytelling i din business
– Hvordan du designer din kernefortælling
Susanne Bier-testen: Sådan vækker du dit publikums opmærksomhed, nysgerrighed og interesse
Den største fejl, de fleste begår i deres markedsføring – og hvad du skal gøre i stedet
En ekstra bonus: Don’t do this at home – or anywhere else!

Din adgang lander i din mailbox indenfor få minutter, når du har investeret i “Sådan bruger du storytelling til at connecte med dit publikum”.

Pris: 699 kr. eks. moms

1:1 SESSIONS & FORLØB

FORTÆL HISTORIEN OM DIT BRAND. SÆLG HVAD SOM HELST.

Skab et brand, der skiller sig ud i en branche, hvor alle (på ovefladen) siger og sælger det samme som dig.

1:1 SESSIONS

– 100 % online og nærværende!

Jeg er ikke en “kradse-i-overfladen” kinda girl. Derfor starter vi med grundpakken bestående af 3 sessions á 1 time, så du får de største og vildeste indsigter og gennembrud på den halve tid. Det rykker max.

Herfter kan du tilkøbe ekstra sessions á 1 times varighed til en reduceret pris i forlængelse af grundpakken.

Priser:

Grundpakken: 4.200 kr. eks. moms
Ekstra session: 1.100 kr. eks. moms

1:1 FORLØB

– For dig, der mener det

Et intensivt 3 måneders-forløb for dig, der tager dig selv, din business og dit drømmeliv seriøst og er villig til at se indad og rykke udad.

INDHOLD:

– Adgang til alle mine onlinekurser og forløb, herunder mit populære signaturforløb, Magiske Historier (værdi for mere end 12.000 kr. eks. moms)
– 9 x 1:1 sessions á 1 time
– 1 fysisk workshopdag
– Løbende sparring og feedback via mail

Med andre ord får du adgang til alt hvad jeg ved om storytelling, personlig udvikling, branding, og skallering af din drømmebusiness.

Pris: 25.000 kr. eks. moms

ALL AROUND-FORLØB

BLIV EN DEL AF NOGET STØRRE. SKAB NOGET VILDERE.
DIN HISTORIE KAN ÆNDRE LIV.

Det har aldrig været lettere at gøre en reel forskel i dit hjørne af verden. Jeg er med dig hele vejen.

MAGISKE HISTORIER

– 100 % online og nærværende!

8-ugers storytelling-forløb for dig, der har et personligt brand, noget at sælge og noget på hjerte (eller drømmer om det).

INDHOLD:

Moldul #1: Design Historien Om Dit Brand
Find dit unikke budskab og formuler din virksomheds kernefortælling.

Modul #2: Definér Din Drømmekunde
Find de nøjagtige ord dine drømmekunder har brug for at høre fra dig.

Modul #3: Fortæl Magiske Historier
Find og fortæl historier, der går i hjertet på dine drømmekunder og sælger… Hvad som helst.

Modul #4: Salgs- og Connection Boosters
Find ind til din kreativitet, kom i flow og kast konfetti udover dine historier med din unikke personlighed.

Evig adgang til al den viden, du skal bruge, leveret i trin for trin-videoer, arbejdsark, tonsvis af eksempler, modeller og guides – og i den rækkefølge, der får dig trygt og godt igennem forløbet.

Forløbet er lukket for nu. Skriv dig på ventelisten og få besked, når tilmeldingen åbner (og få fingre i lækre bonusser og en special price for you, my friend)

FÅ HISTORIEN FRA ANDRE MED MESSY MINDS

HISTORIER BRINGER MENNESKER TÆTTERE SAMMEN &
DIT PUBLIKUM TÆTTERE PÅ DIG OG DIN BUSINESS

Tag ikke kun mine ord for det. Se her, hvad andre Messy Mind’ere siger om deres rejse med storytelling

“Magiske Historier er en perle af kærlighed til mennesker og deres fortællinger”

Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre dig? Så hop med på Magiske Historier! Forløbet giver et virkelig godt udgangspunkt for at finde kernen i din forretning, og samtidig får du en masse redskaber til at skrive og fortælle historier, der styrker dit personlige brand. Nina skaber et unikt og trygt rum, hvor der er plads til alt og alle. Og så giver hun stof til eftertanke.

Helene Holm

www.heleneholm.dk

“Jeg var bekymret for, om jeg skulle være god til at skrive for at deltage i forløbet. Det viste sig, at det skulle jeg ikke. Alligevel er jeg blevet meget bedre. Og nu er det endda sjovt at skrive!”

Før vi jeg ikke helt  klar på, hvem min målgruppe var og hvordan jeg skulle brande mig selv og min virksomhed, så det vel at mærke føltes rart og naturligt. Men efter Magiske Historier er jeg blevet knivskarp på min egen indre fortælling. Det er utrolig vigtigt, at jeg har et klart billede af, hvad der er min drivkraft, og det hjælper mig, fordi jeg nu kender det sted, jeg skal tale og fortælle fra, når jeg skal ramme min målgruppe og udvikle på mine ydelser. Og så viste det sig til min store overraskelse, at jeg ikke behøvede at være god til at skrive for at deltage. Det var en lettelse.

Det har været en kæmpe fornøjelse. Nina og Hakon har styr på deres shit (som man siger) og Nina har været en stjerne til at guide os gennem frustrationer og opture.

Heidi Jørgensen

www.heltgodnat.dk

“Jeg har fundet ind til kernen – det er mindblowing!”

Jeg kan se en rød tråd i alt, hvad jeg foretager mig. Den største forandring er den støtte jeg har fået til at stå frem som den jeg er – med det jeg er, i et kærligt og trygt rum, hvor alt er velkomment. Det er ikke bare godt for bundlinjen; det fedeste er, at det er så freaking befriende at give slip på frygten for, hvad andre tænker om det, jeg deler.  Magiske Historier er for alle iværksættere. Du bliver ført blidt igennem en række øvelser, der dykker ned i din egen proces og gør dig i stand til at levere din virksomheds budskab direkte, klart og skarpt fra hjertet.

Sarah Brandt Sena

www.sarahbrandtsena.com

“Jeg har fundet ud af, hvordan mine historier skaber klarhed over hvem jeg er, hvad jeg kommer fra og hvor jeg gerne vil hen.”

Det her er ikke endnu et “Sådan tjener du din første million”-forløb. Det går meget dybere. Magiske historier har givet mig forståelsen for, hvor vigtigt det er at fokusere på “connection” fremfor “salg”. Jeg fandt ud af, at der er en helt andet formel på salg: Connection gennem historier! Connection kan bruges til at sælge – sælge det, jeg tror på.

Magiske historier er for alle, der ønsker at anskue salg fra en ny og inspirerende vinkel og drømmer om at finde ind til kernen af deres ‘mission in life’.

Camilla Strande

www.camillastrande.dk

“Jeg er begyndt at huske, hvem jeg er”

Jeg var ærlig talt nervøs for, om det her nu bare var endnu et salgs- og markedsføringsforløb. Men jeg fandt ud af, at det er meget mere end det. Forløbet er for alle selvstændige, der har mod på at finde sig selv i sin forretning, fordi det giver selvværd.

Det var en vild oplevelse at forstå, at jeg er multipassioneret, og derfor ikke behøver at lande på et enkelt koncept. Jeg mærker mig selv igen – sådan for real! Det er en gave.

Anita Nechevska

“Jeg ser markedsføring på en helt ny måde.”

Magiske Historier har åbnet en dør til et stort rum af historier, som lå gemt i mig. Og jeg kan bruge mange af dem i min markedsføring på en måde, som jeg førhen ikke troede var muligt.

Leonora Therese Høstgaard-Brene

www.leotherese.com

REBEL BY DAY
MESSY BY NIGHT
STORYTELLER BY HEART

HEJ! JEG ER NINA…
Storytelling-nørd på en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og corporate virksomheder i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist tusindvis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til jer, der vil lære jer selv bedre at kende, formidle jeres budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge jeres produkter og gøre en reel forskel i jeres hjørne af verden.

BOOKING OG FORESPØRGSLER

Vil du booke en 1:1 session, en workshop, et foredrag eller har du en forespørgsel på andre ydelser? Udfyld formularen, så vender jeg tilbage asap.

7 + 10 =