fbpx

Når du forstår din historie

FORSTÅR DU OGSÅ, HVORDAN DU VIL LEVE DIT LIV

Din historie er ikke noget du kan se med det blotte øje. Den er der bare. Du lever den jo hver dag.

Når du bliver bevidst om din historie, opdager du, at den fungerer som dit indre kompas, der drager dig hen mod det, der nærer dig og skubber dig væk fra de ting, der ikke gør.

Du finder helt ind til kernen af hvem du er, hvordan du skal drive din drømmebusiness og leve dit drømmeliv. Not kidding!

Derfor

Først når du forstår din historie, kan du fortælle din historie. Og leve dit drømmeliv

Der sker noget magisk, når vi forstår vores historie. Pludselig bliver det lettere at sætte grænser, træffe beslutninger, der nærer os, udfolde os kreativt og menneskeligt, og fortælle vores historier, så de gør en reel forskel for andre mennesker.

Problemet er, at vores omgivelser, kolleger, venner og familie påvirker os med meninger og holdninger, så der går kuk i vores indre kompas. Vi kommer til at lade omgivelserne bestemme hvilken retning vi skal gå i, fremfor at lytte til vores egen indre stemme.

Når du forstår din historie kan du slukke for autopiloten og løsrive dig andres dirigentstok. Du opdager, hvordan du kan stole på dig selv og din egen dømmekraft – også når du føler dig stuck. Du lægger fundamentet for din virksomhed og for dit liv.

Det er the power of story.

Det er ikke hokuspokus. Det eneste du skal bruge er den mest powerfulde ressource, du har til rådighed: Din historie. Og her lærer du hvordan.

“Jeg har fundet ind til kernen – det er mindblowing!”

“Jeg kan se en rød tråd i alt, hvad jeg foretager mig. Den største forandring er den støtte jeg har fået til at stå frem som den jeg er – med det jeg er, i et kærligt og trygt rum, hvor alt er velkomment. Det er ikke bare godt for bundlinjen; det fedeste er, at det er så freaking befriende at give slip på frygten for, hvad andre tænker om det, jeg deler.  Magiske Historier er for alle iværksættere. Du bliver ført blidt igennem en række øvelser, der dykker ned i din egen proces og gør dig i stand til at levere din virksomheds budskab direkte, klart og skarpt fra hjertet.”

– Sarah Brandt Sena

Produkter
& Ydelser

– Der udvider bevidstheden om dig selv, din business og og det liv, du drømmer om at leve

All-Around Forløb

Bliv en del af noget større. Skab noget vildere. Din historie kan ændre liv.

Magiske Historier

– 100 % online og nærværende!

8-ugers storytelling-forløb for dig, der har et personligt brand, noget at sælge og noget på hjerte (eller drømmer om det).

INDHOLD:

Moldul #1: Design Historien Om Dit Brand
Find dit unikke budskab og formuler din virksomheds kernefortælling.

Modul #2: Definér Din Drømmekunde
Find de nøjagtige ord dine drømmekunder har brug for at høre fra dig.

Modul #3: Fortæl Magiske Historier
Find og fortæl historier, der går i hjertet på dine drømmekunder og sælger… Hvad som helst.

Modul #4: Salgs- og Connection Boosters
Find ind til din kreativitet, kom i flow og kast konfetti udover dine historier med din unikke personlighed.

Evig adgang til al den viden, du skal bruge, leveret i trin for trin-videoer, arbejdsark, tonsvis af eksempler, modeller og guides – og i den rækkefølge, der får dig trygt og godt igennem forløbet.

Forløbet er lukket for nu. Skriv dig på ventelisten og få besked, når tilmeldingen åbner (og få fingre i lækre bonusser og en special price for you, my friend)

Workshops

Forstå dig selv og det liv du vil leve.

Sådan Trives Du som Multipassioneret

Her lærer du, hvordan du ikke bare omfavner dele af dig, men hele dig.

Så længe jeg kan huske har jeg følt mig rodløs, rastløs og forvirret, fordi jeg troede, at jeg kun kunne vælge én ting at dedikere mit liv til. Så da jeg fik min studenterhue i 2006 lovede jeg mig selv, at jeg aldrig mere skulle gå i skole. For hvordan kunne jeg vælge ét emne at specialisere mig i, når jeg ønskede at kombinere alle mine usammenhængende interesser?

Det satte mig ud af kurs i mange år. Indtil en dag, hvor jeg læste en artikel med dette citat:

“Creativity is messy. Creative people have messy minds.”

Det gik op for mig, at jeg ikke var rodløs, rastløs og forvirret, men derimod udforskende, eksperimenterende og super kreativ. Denne opdagelse satte mit liv i et meningsfuldt kredsløb, hvor jeg har lært at omfavne alt det, jeg er. Og i dag lever jeg af det.

Sandheden er , at det ikke handler om, hvad du kan blive, men alt du kan blive.

Gennem inspirerende historier, sjove anekdoter og praktiske øvelser, lærer du hvordan.

Opdag Din Indre Kerne & Find Retning i Livet & i Din Virksomhed

Der sker noget magisk, når du finder ind til din indre kerne. Pludselig bliver det lettere at sætte grænser, træffe beslutninger, der nærer dig, udfolde dig kreativt og menneskeligt, og fortælle dine historier, så de gør en reel forskel for andre mennesker.

Problemet er, at vores omgivelser, kolleger, venner og familie påvirker os med meninger og holdninger, så der går kuk i vores indre kompas. Vi kommer til at lade omgivelserne bestemme hvilken retning vi skal gå i, fremfor at lytte til vores egen indre stemme.

I dette foredrag lærer du at slukke for autopiloten og løsrive dig andres dirigentstok. Du opdager, hvordan du kan stole på dig selv og din egen dømmekraft – også når du føler dig stuck.

Det er herfra, du lægger fundamentet for dit liv.

Det er ikke hokuspokus. Det eneste du skal bruge er den mest powerfulde ressource, du har til rådighed: Din historie.

I løbet af foredraget bliver I taget med på min opdagelsesrejse til min indre kerne. Og så får I en masse praktiske og konkrete metoder til, hvordan I finder jeres indre kerne, som I i fremtiden kan skabe og udvikle ud fra.

Forestil dig, at du er en stjernehimmel

Når du står på jorden og kigger op på stjernehimlen kan du se Mælkevejen, Cassiopeia og Karlsvognen. Du ved, at stjernehimlen er uendelig, men du kan ikke se det. En dag får du foræret et teleskop. Pludselig kan du se forbi Mælkevejen og ud i det uendelige univers. Pludselig forstår du, hvad stjernehimlen også er og består af. Stjernehimlen har ikke ændret sig. Den er bare blevet tydelig for dig.

Når du siger ja til 1:1 sessions eller længere 1:1 forløb, får du foræret dit teleskop. Du opdager sider af dig selv, du ikke vidste eksisterede. Du finder mønstre i din adfærd, der forklarer dine uforklarlige vaner og karaktertræk. Du finder din passion og dit højere formål. Du ser sammenhænge i det usammenhængende. Du finder hjem. Du har ikke ændret dig. Du er bare blevet tydelig for dig.

Du skal ikke finde nøglen, der låser op til dine vildeste drømme. Den har du allerede. Du skal bare finde ud af, hvilken magisk æske, der passer til din nøgle. Jeg kan hjælpe dig med at finde den.

1:1 Sessions & Forløb

Forstå din historie. Skab din drømmebusiness.

1:1 Sessions

– 100 % online og nærværende!

Jeg er ikke en “kradse-i-overfladen” kinda girl. Derfor starter vi med grundpakken bestående af 3 sessions á 1 time, så du får de største og vildeste indsigter og gennembrud på den halve tid. Det rykker max.

Herfter kan du tilkøbe ekstra sessions á 1 times varighed til en reduceret pris i forlængelse af grundpakken.

Priser:

Grundpakken: 4.200 kr. eks. moms
Ekstra session: 1.100 kr. eks. moms

1:1 Forløb

– For dig, der mener det.

Et intensivt 3 måneders-forløb for dig, der tager dig selv, din business og dit drømmeliv seriøst og er villig til at se indad og rykke udad.

INDHOLD:

– Adgang til alle mine onlinekurser og forløb, herunder mit populære signaturforløb, Magiske Historier (værdi for mere end 12.000 kr. eks. moms)
– 9 x 1:1 sessions á 1 time
– 1 fysisk workshopdag
– Løbende sparring og feedback via mail

Med andre ord får du adgang til alt hvad jeg ved om storytelling, personlig udvikling, branding, og skallering af din drømmebusiness.

Pris: 25.000 kr. eks. moms

Få historien fra andre med messy minds

Historier bringer mennesker tættere sammen om dig og din virksomhed

Tag ikke kun mine ord for det. Se her, hvad andre Messy Mind’ere siger om deres rejse med storytelling

“Jeg er begyndt at huske, hvem jeg er.”

“Jeg var ærlig talt nervøs for, om det her nu bare var endnu et salgs- og markedsføringsforløb. Men jeg fandt ud af, at det er meget mere end det. Forløbet er for alle selvstændige, der har mod på at finde sig selv i sin forretning, fordi det giver selvværd.

Det var en vild oplevelse at forstå, at jeg er multipassioneret, og derfor ikke behøver at lande på et enkelt koncept. Jeg mærker mig selv igen – sådan for real! Det er en gave.”

– Anita Nechevska

“Jeg ser markedsføring på en helt ny måde”

“Magiske Historier har åbnet en dør til et stort rum af historier, som lå gemt i mig. Og jeg kan bruge mange af dem i min markedsføring på en måde, som jeg førhen ikke troede var muligt.”
– Leonora Therese Høstgaard-Brene

“Magiske Historier er en perle af kærlighed til mennesker og deres fortællinger”

“Er du i tvivl om, hvordan du skal markedsføre dig? Så hop med på Magiske Historier! Forløbet giver et virkelig godt udgangspunkt for at finde kernen i din forretning, og samtidig får du en masse redskaber til at skrive og fortælle historier, der styrker dit personlige brand. Nina skaber et unikt og trygt rum, hvor der er plads til alt og alle. Og så giver hun stof til eftertanke.”

– Helene Holm

“Jeg har fundet ud af, hvordan mine historier skaber klarhed over hvem jeg er, hvad jeg kommer fra og hvor jeg gerne vil hen.”

“Det her er ikke endnu et “Sådan tjener du din første million”-forløb. Det går meget dybere. Magiske historier har givet mig forståelsen for, hvor vigtigt det er at fokusere på “connection” fremfor “salg”. Jeg fandt ud af, at der er en helt andet formel på salg: Connection gennem historier! Connection kan bruges til at sælge – sælge det, jeg tror på.

Magiske historier er for alle, der ønsker at anskue salg fra en ny og inspirerende vinkel og drømmer om at finde ind til kernen af deres ‘mission in life’.”

 

– Camilla Strande

“Jeg var bekymret for, om jeg skulle være god til at skrive for at deltage i forløbet. Det viste sig, at det skulle jeg ikke. Alligevel er jeg blevet meget bedre. Og nu er det endda sjovt at skrive!”

“Før vi jeg ikke helt  klar på, hvem min målgruppe var og hvordan jeg skulle brande mig selv og min virksomhed, så det vel at mærke føltes rart og naturligt. Men efter Magiske Historier er jeg blevet knivskarp på min egen indre fortælling. Det er utrolig vigtigt, at jeg har et klart billede af, hvad der er min drivkraft, og det hjælper mig, fordi jeg nu kender det sted, jeg skal tale og fortælle fra, når jeg skal ramme min målgruppe og udvikle på mine ydelser. Og så viste det sig til min store overraskelse, at jeg ikke behøvede at være god til at skrive for at deltage. Det var en lettelse.

Det har været en kæmpe fornøjelse. Nina har styr på sit shit (som man siger) og hun har været en stjerne til at guide os gennem frustrationer og opture.”

– Heidi Jørgensen

Hej, jeg er Nina!

Storyteller & Podcaster

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og organisationer i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Skal vi skrive historie sammen?