fbpx

Foredrag

– Der får dig til at smile og tænke

Mine foredrag er et mix mellem en TED Talk og et stand-up show.

Den perfekte cocktail til dig, der vil inspireres, udvide dit verdensbillede, opdage nye sider af dig selv og motiveres til at get shit done.

Foredrag

Fyldt med historier fra mit liv og min karriere, udforsker jeg:

Storytellings Indflydelse på Forandringer

Historier skaber forståelse og bringer mennesker tættere sammen.

Dette foredrag er for dig, der skal implementere en ny strategi eller en anden forandring i din organisation, afdeling – eller i din familie, for den sags skyld – og ønsker at bringe dine medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, kolleger, patienter, pårørende eller familiemedlemmer tættere sammen om den nye virkelighed, I i fællesskab skal skabe.

 

Storytelling for Mangfoldighed

Historier bringer mennesker tættere sammen.

Der sker noget magisk, når vi deler vores historier. De bringer os sammen om det, der havde potentiale til at skille os ad.

Historier får os til at se det menneskelige i os selv og hinanden på tværs af køn, seksualitet, etnicitet og religion. Historier giver os følelsen af at høre til i et fællesskab.

Fællesskab er kilden til arbejdsglæde, engagement, samhøringhed og mod. Det er herfra kreativitet og innovation (og oprigtig lyst til overarbejde, for den sags skyld) tager sit afsæt.

Nogle gange er historier uperfekte, ligesom mennesker, og det er okay. Det er sådan vi connecter.

I har historierne. Jeg har foredraget, der får jeres ledere og medarbejdere til at dele, lytte, connecte og bidrage til bevægelsen for en mangfoldig organisation.

Vi Er Alle en Minoritet

Hvis alle fik mulighed for at fortælle deres historie, ville der ikke være had i verden.

I dette foredrag tapper jeg ind i den bagvedliggende årsag til, hvorfor vi er som vi er og gør som vi gør.

Forståelse er key for et sundt arbejdsmiljø,  og en rummelig organisation, hvor medarbejdere og kreativitet kan leve frit og skabe innovative løsninger.

Gangsterhuen på Direktionsgangen

Min vej ind i Messy Minds – fra underdog i Kundeservice til konsulent og rådgiver for direktører, ledere og iværksættere.

Hej, jeg er Nina!

Storyteller & Podcaster

… På en mission om at bringe mennesker tættere sammen… I fællesskaber, forandringer, bevægelser, oplevelser, B2B & B2C. Jeg kalder det nu bare H2H: Human to Human.

På min helt egen cool og casual måde, underviser jeg selvstændige, iværksættere, personlige brands og organisationer i storytelling, og jeg driver selv en succesfuld* forretning ved at bruge min egen historie i hver en fiber i Messy Minds. Og jeg hjælper dig med at gøre det samme.

*Jeg er glad, mine kunder er glade og jeg tjener de penge jeg har lyst til.

Jeg har undervist hundredevis af iværksættere, mennesker med drømme, ledere og direktører til foredrag, workshops og på mine populære onlinekurser og storytelling-forløb.

Min fineste asset er mig selv, Converse sko, gangsterhue, podcastmikrofon og min store viden om storytelling og menneskelig psykologi (speaking of messy minds!).

Den perfekte kombi til dig, der vil lære dig selv bedre at kende, formidle dine budskaber klart og tydeligt, skabe forandringer, sælge dine produkter og gøre en reel forskel i dit hjørne af verden.

Vil du booke et foredrag eller høre mere?