fbpx

Online workshop for dig, der vil gøre en forskel for dine lyttere, dig selv, din podcast og din business

Er du bange for, at din podcast drukner i iTunes, fordi den ikke er god nok, relevant nok, fancy nok eller skarp nok?

Så skal du vide… Der sidder mennesker – dine lyttere – og har brug for at høre og mærke dine historier og budskaber fra lige netop DIG… Uanset hvad din podcast handler om!

Velkommen til workshoppen “Storytelling Kickstarter” og kom godt i gang med at fortælle historier, der connecter med dine lyttere og potentielle kunder – og får din podcast på hitlisterne.
– 100 % online og nærværende!

Når du tilmelder dig Storytelling Kickstarter, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde.

Mange tak! Det har været en fed udviklingsrejse fortalt på en anden fed måde end jeg har fået før.

Efter workshoppen sprøjtede jeg 33 emner til historier ud med den største lethed. Du havde ret, Nina – nu ser jeg og husker jeg historier over alt. På vej hen for at hente min datter fra skole, formåede jeg at få øje på yderligere 3 historier – uden at køre i grøften.

“I can see clearly now”, thank you! ❤

Mette Drejer

👉 Vil du connecte med dine lyttere i et podcast-marked, hvor alle podcasts (på overfladen) har de samme budskaber som dig?

👉 Drømmer du om at hjælpe, inspirere og flytte dine lyttere med dine budskaber, ydelser og produkter?

👉 … Og er du klar til at få teknikkerne, metoderne og værktøjerne til at fortælle historier, der giver dine lyttere lyst til at abonnere på din podcast, blive fast lytter og anbefale podcasten til andre?

Trin for trin viser jeg dig

👉 Hvordan du fortæller historier, der connecter med dine lyttere – og gør dem til kunder.

👉 Hvordan du pakker dine budskaber ind i historier, så dine lyttere føler sig set, hørt og forstået.

👉 Hvordan du forvandler dine ord til en rejse, dine lyttere bare med på (det er virkelig simpelt, men helt afgørende for, om dine lyttere bliver hængende i dit podcast-univers (og svinger dankortet i din business).

Du får også:

👉 Imposter Syndrome-killeren – våbnet mod Imposter Syndrome.

👉 Tricket til at undgå sure lyttere og kunder, når du laver fuck ups (hvilket sker for os alle).

👉 Den effektive historieopbygger, Flight, Fight, Fuck-metoden (HINT: Det har noget med Titanic at gøre – og din podcast)

👉 Drømmestarten på at fortælle historier, der får dine lyttere til at sende dig mails med “TAK! Bare TAK!” ❤️

Du får øjeblikkelig adgang til workshoppen:

1 1/2 times video
40 siders slideshow
19 siders workbook (inkl. øvelser, opgaver og konkrete eksempler)

Du får adgang med det samme du investerer i Storytelling Kickstarter

Når du tilmelder dig Storytelling Kickstarter, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde.

Hvorfor starte en podcast?

Når du starter din egen podcast, har du en fantastisk mulighed for at connecte med dine lyttere. Sådan virkelig connecte. Og ærligt, så fører det en masse gode ting med sig:

👉 Dine lyttere bliver til kunder

👉 Du får mulighed for at snakke med en masse spændende gæster – the sky is the limit!

👉 Du skaber en solid platform, hvor du kan promovere dine freebies, ydelser, produkter og events

👉 Du får mere street cred, når du har en podcast. Seriøst.

Storytelling Kickstarter er en workshop, der lærer dig at fortælle historier, der connecter og sælger hvad som helst.

Derfor kan du både bruge workshoppen, når du skal starte din podcast, men også når du skal sælge til dine drømmekunder i din business. Og det er netop med det udgangspunkt, at Storytelling Kickstarter er skabt.

Kom og vær med!

Vi får en varm og sjov fest! Og jeg tør godt at garantere, at du får et nyt perspektiv på din podcast og business, når workshoppen er færdig.

Normalpris: 1.600 kr. eks. moms
Din pris: 279 kr. eks. moms

Når du tilmelder dig Storytelling Kickstarter, giver du samtykke til, at jeg må kontakte dig pr. e-mail med nyhedsbreve og tilbud. Du kan til enhver tid afmelde.

Her er din underviser 

Nina Tengberg
Storyteller, Copywriter & Podcaster

Jeg hjælper dig, der er iværksætter (eller drømmer om at blive det) med at connecte med dine drømmekunder gennem storytelling, så du ikke bare sælger dine ydelser eller produkter, men også dine budskaber, idéer og drømme.

Jeg lever af at fortælle historier og høre andres. Og så hjælper jeg andre med at fortælle deres, heriblandt koncernen Coop, HK Handel og online-dronninger som Female Go Getters og mange andre seje mennesker med noget på hjerte.

Og jeg kan derfor med ro og tryghed i stemmen konkludere, at historier er den korteste vej mellem mennesker. Og dermed den korteste vej mellem dig, din virksomhed og dine drømmekunder.

Du kender mig måske også fra min podcast, Messy Minds Show, der inspirerer tusindvis af mennesker som dig til at udleve dine iværksætterdrømme. Sammen med kreative iværksættere, kunstnere og eksperter deler jeg historier og erfaringer, der bringer dig tættere på dine drømme.
Her har jeg bl.a. talt med DKs første og eneste astronaut, Andreas Mogensen, Skandinaviens førende autoritet indenfor adfærd, Morten Münster, billedkunster, Nadia Plesner (der har vundet en retssag over Louis Vuitton), sangerinden, Lydmor og forfatterinde, Leonora Christina Skov.