fbpx

Hejsa!

JEG ER NINA.

 

Multipassioneret copywriter, podcaster, people-watcher og dagdrømmer,
der hjælper dig med at finde ordene og modet til at skabe en
virksomhed og et personligt brand, der er et 100 % udtryk for din
unikke personlighed.

 Med intet andet end en laptop, mine ord og en mikrofon, er jeg stolt af, at være med til, at skabe et fællesskab, der berører tusindvis af nystartede iværksættere i Danmark. 

Jeg hjælper dig, der drømmer om at forvandle dine (alt for) mange idéer til en virksomhed og et personligt brand, der er 100 % tro mod den, du er. Og så hjælper jeg dig med det vigtigste i enhver biz: copywriting – at skrive tekster, der sælger og finde de rigtige ord til at formidle dine budskaber… UDEN du behøver at være Copy-Queen, Tekst-Champ eller ordkløver.  

Gennem podcasten, blogindlæg og interviews med passionerede, kreative og succesfulde iværksættere og eksperter, får jeg mennesker som dig til at drømme stort og opfylde dem med konkrete initiativer, der får dit hjerte til at gå pop-pop!

 

Long story short…

 

Så længe jeg kan huske, har jeg cruiset rundt mellem alverdens jobs, interesser og halve projekter i samme fart, som din fætter cruiser rundt i sin BMW.

Men ét emne, jeg altid har været nysgerrig på, er relationer og menneskers adfærd. Jeg ville vide præcis, hvad der trigger os i mødet med hinanden.

Hvorfor er nogle mennesker populære, mens andre kæmper for at blive set og hørt?  Og hvordan kan vi skabe forbindelser og relationer til hinanden, der får Romeo og Julies kærlighedsforhold til at ligne et middelmådigt venskab? (Og får dit salg til at bryde lydmuren?!)

Men jeg var også interesseret i et hav af andre usammenhængende ting: at skrive, musik, rejse, psykologi, filosofi, iværksætteri, filmproduktion, håndbold og politik – bare for at nævne nogle få.

LAD BULLSHIT-O-METRET STIG’ I HELE DK..

Ligeså hot Nik & Jay var i 00’erne, ligeså misforstået var jeg af mennesker med en brolagt plan for livet. I deres øjne, var jeg forvirret, rodløs og utilregnelig. Så jeg stoppede med at lytte til mig selv, fordi jeg var bange for at være anderledes. Jeg satte mine usammenhængende interesser i skammekrogen og skabte i stedet et liv, der passede til samfundets kasser og andres forventninger. Jeg fik et 8-16 job i en corporate virksomhed 😴, tog en lederuddannelse, og undgik Nutella.

Men jeg græd som spanket over at føle mig malplaceret, og begrebet “sunday blues” var fast inventar i mit følelsesregister. Hverken Ben & Jerry’s Cookie Dough eller Grey’s Anatomy kunne fortrænge den udefinerbare følelse af tomhed og længsel, der levede indeni mig:

Følelsen af at vide, at jeg havde noget på hjerte. Noget som andre mennesker ville få glæde af. Men jeg vidste ikke hvad. Og jeg vidste heller ikke, hvordan jeg skulle få det ud i den fysiske verden.

For jeg lod mig styre af en usand overbevisning, som tog mig hårdt bagfra med en hækkesaks (av min booty!):

Jeg er ikke kreativ.

I mit hoved var kreativitet forbeholdt kunstnere. Så fordi jeg hverken kunne male åkander eller forvandle mine følelser til en Mozart-symfoni, fratog jeg ubevidst mig selv retten til at finde min kreativitet og jagte mine vildeste drømme.

I én af mine desperate google-søgninger med ordlyden: “Why is my mind so complicated and full of paradoxes?” dukkede en artikel op med overskriften: “A Messy Mind Is Good For Creativity”, skrevet af en amerikansk psykolog og forsker i kreativitet.

Og på et enkelt klik fandt jeg hjem. Jeg mener; hvis nogen havde et messy mind, var det sgu da mig!

Det gik op for mig, at min noget usædvanlige kombination af interesser og kompetencer hverken gjorde mig rodløs, rastløs eller utilregnelig, men derimod kreativ, eksperimenterende og nysgerrig. Jeg fandt ud af, at jeg var god til at tage det bedste fra mange verdener og skabe nye og udforskende universer.

Fra den dag gravede jeg dybt efter en stor portion mod, der kunne holde de værste fordomme fra venner, bekendte og ukendte på afstand, for at opfylde min drøm om at skabe det, der i dag hedder Messy Minds… Og hækkesaksen har aldrig nærmet sig min booty igen.

THIS IS IT!

Messy Minds er et oprør mod samfundets kasser. En social bevægelse, der bruger videnskab, kreativitet, nysgerrighed og shitloads af mod til at hjælpe dig med at skabe den virksomhed og i det hele taget det liv, du drømmer om – også selvom du måske (endnu) ikke ved, hvordan sådan et liv ser ud for dig.

Jeg bruger også begrebet ”Multipassioneret Pioner” fordi jeg simpelthen aldrig har (og aldrig vil) passe ind i en bestemt kasse.

 

Fra uddannet i ledelse og kommunikation til kundeservicemedarbejder til handicaphjælper, til filmproducer-assistent til politisk rådgiver, til LGBTQ- og klimaaktivist til grundlægger af et online community, er jeg et levende bevis på, at traditionelle regler er til for at blive brudt.

Jeg tror på, at du skal owne alt det, du er..

 

Og det inkluderer dine unikke skills, dine skævheder, dine farverige idéer, din personlighed, din humor og vigtigst af alt, dit sind. Jeg tror på, at verden har brug for dine store drømme, mange passioner og kreative gaver.

Vigtigst af alt, så tror jeg på, at uanset hvad dine drømme er, så opnår du dem, når du er tro mod dig selv, har modet til at være sårbar og kokosnødderne til at stille dit hele jeg i spotlightet.

.. OG DET BRINGER MIG TIL DIG

 

Messy Minds er bygget på et fundament af kærlighed, empati og mangfoldighed. Et HEP-HEEEEY for din indflydelse i dit liv og i verden, og en forpligtigelse til at give dig de bedste forudsætninger for at rocke din virksomhed og dine budskaber bedre end Miley Cyrus twerker sin booty.

Jeg er din partner-in-crime, når du blæser verden omkuld med din unikke personlighed, passion, mange interesser og kreative ninja-skills.

 

Hvis du har læst så langt, så tusind tak. Jeg håber, at det her er vores begyndelse på noget “You-had-me-at-hello”-awesome sammen. Og jeg vil virkelig gerne lære dig at kende. Den bedste måde, vi kan dele historier og forblive connected, er at sikre, at du bliver en Messy Mind’er. Du skal bare skrive dit navn og din e-mail.

(Jeg spam’er dig hverken med tilbud på lilla dildo’er, gratis forbrug af viagrapiller eller muligheden for at vinde 1 million Pamper’s bleer.)

Tusind tak fordi du vil dedikere lidt af din dyrebare tid her hos mig. Jeg er superglad for at vi er in touch, og jeg glæder mig til rejsen, der ligger foran os.

Jeg ønsker dig alt det bedste.

Xo og fist bomb,

Nina 💕