fbpx

HEJ, JEG ER NINA

STORYTELLER & PODCASTER

Føler du dig overset, fordi alle (på overfladen) siger og sælger det samme som dig?

Jeg hjælper dig med at forvandle dine kreative skills, dybe tanker, mange idéer og værdifulde erfaringer til en virksomhed, et brand og en bevægelse, der gør en reel forskel i dit hjørne af verden.

Hvordan?

Ved at bruge den mest powerfulde ressource, du har til rådighed: Din historie.

FORTÆL MIG

Hvad er din historie?

Hent de 50 spørgsmål, og connect med dit publikum, drømmekunder, medarbejdere, din date eller en fremmed… der starter historier og meningsfulde samtaler

DU HAR MULIGVIS SET MIG HER

JOIN MESSY MINDS CLUB

Tag dine drømme seriøst

Bliv en del af vores kreative fællesskab, hvor drømme, kreativitet, kærlighed, dybe tanker, mangfoldighed og historier forvandles til virksomheder, brands og bevægelser.

LET’S BE REAL

(’cause THAT’S HOW WE PARTY)

Der er tusindvis af mennesker, der sælger det du sælger. Hvis du tror, at du kan skille dig ud alene på dit produkt, din ydelse, idé, drøm eller viden, så er din business en dead end road.

Der er også tusindvis af andre, der er højere, hurtigere og vildere end dig; har flere bogudgivelser bag sig, har en Ph.D, 10 års erhvervserfaring, kører i en dyr bil med armen ud af vinduet og kender flere spændende mennesker end dig.

MEN…

Der er ingen, der har din historie.

Din historie er din. Og den er langt mere powerfuld og indflydelsesrig end en doktorgrad i (indsæt noget fancy) og en opremsning af et 30 år gammelt ZzzzZzzCV  og hvor mange 0’er du har på bankkontoen. 

DIN HISTORIE ER DIN SUPERPOWER

END OF STORY

Her finder du alt, hvad du skal bruge for at skabe en succesfuld business, ægte connections og reel forandring i dit hjørne af verden.

ONCE YOU GO BLOG

YOU NEVER GO BACK

Bloggen er som at åbne en pose Kim’s Chips med havsalt; når først du starter på et blogindlæg, kan du ikke stoppe før du har læst fra A-Z.

Surf rundt i kategorierne,  udforsk dit messy mind, søg ud og find hjem.

Der venter dig en verden fuld af inspiration, støtte, virtuelle kram, personlig udvikling og tis-i-bukserne god underholdning (seriøst – hvis du ikke græder af grin, har du dårlig humor. Det er ikke en fordom. Det er et faktum).

VELKOMMEN TIL

MESSY MINDS SHOW

Messy Minds Show inspirerer jeg tusindvis af mennesker til at starte deres eget iværksættereventyr.

Sammen med kreative iværksættere, kunstnere og eksperter, deler jeg historier og erfaringer, der giver dig konkrete action-steps og motivation, så du kan skabe et liv, du elsker at vågne op til hver dag.

LEONORA CHRISTINA SKOV

FORFATTERINDE

“Jeg kendte ikke Ninas podcast, men hendes henvendelse virkede i særklasse engageret og velformuleret, og den slags får mig altid til at slå til, hvis jeg på nogen måde har mulighed for det.

Det endte altså med at blive én af de samtaler, jeg med glæde ville have fortsat meget længere. Nina ankom super velforberedt, fyldt med gode spørgsmål og perspektiveringer til sit arbejde med at hjælpe iværksættere med deres storytelling.”

HIStory: Peter Mygind, Skuespiller
Sådan Tager Du Ansvar For Dit Liv & Dine Drømme

HERstory: Jenny Rossander aka. Lydmor, Musiker
Fuck Up Like a Royal!

HIStory: Andres Mogensen, Astronaut
Sådan opnåede Andreas Mogensen Sin Drøm Om at Blive Astronaut

HIStory: Hakon Elliott Mogensen, Iværksætter & Storyteller
Sådan Connecter Du med Dine Drømmekunder Gennem Historiefortælling

HERstory: Nadia Plesner, Billedkunstner
Sådan Vandt Nadia Plesner Retssagen Over Louis Vuitton i Kampen Om Kunstnerisk Ytringsfrihed

HIStory: Morten Münster, Adfærdsdesigner
Sådan Motiverer Du Din Målgruppe Til at Købe Det Du Sælger

LYT TIL ALLE EPISODER AF

MESSY MINDS SHOW

KOM LÆNGERE NED I HISTORIEN

GÅ PÅ OPDAGELSE I DIT MESSY MIND